• Stories

Wat mag absoluut niet ontbreken in een luiertas?

Wat mag absoluut niet ontbreken in een luiertas?

Iedere moeder kent het wel, je sleept hem overal mee naartoe. We hebben het natuurlijk over de luiertas. Je wilt natuurlijk niets vergeten, want je hebt eenmaal wel veel mee te nemen. Wij hebben in dit blog een aantal musthaves voor in een luiertas op een rijtje gezet, maar ook waar je op moet letten bij de aanschaf ervan.

Musthaves voor in een luiertas

1.      Luier verschonen

Wat absoluut niet mag ontbreken in een luiertas, zijn natuurlijk de spulletjes om een luier mee te verschonen. Hier heb je meestal een verschoonmatje voor nodig. Bij een aantal merken, zoals Fendi en Monnalisa, krijg je ook standaard zo een matje erbij. Zo hoef je dit niet nog extra mee te nemen, maar heb je het altijd bij je. Handig als je niet in de buurt bent van een verschoningsruimte!

2.      Schone kleertjes

Herken je het? Je hebt net je baby aangekleed en hij spuugt vervolgens gelijk al zijn kleding onder. Hier moeten we onderweg natuurlijk goed op voorbereid zijn. Neem dus altijd een extra setje mee. Als tip kan je zelfs 2 of 3 extra setjes meenemen. Om niet eindeloos veel kleding setjes mee te moeten nemen, zijn spuugdoekjes en slabbetjes ook nog handig.

3.      Overige musthaves

Dit is natuurlijk niet alles wat in een luiertas hoort. We mogen namelijk ook geen speen en een speendoekje vergeten. Wanneer je baby’tje lekker bij iemand in de armen gaat liggen, is een dekentje nog wel lekker om de baby warm te houden. Tot slot mogen we ook geen speelgoed vergeten om onze baby lekker zoet te houden.

De perfecte luiertas 

Een luiertas is dus een belangrijke aankoop. De tas moet natuurlijk groot genoeg en functioneel zijn, maar we willen ook gewoon dat hij er mooi uit ziet, toch? Waar moeten we dan allemaal op letten bij het aanschaffen van een luiertas?

Ten eerste is de grootte van de tas erg belangrijk. Alle musthaves die hierboven beschreven zijn moeten er natuurlijk wel in passen. Houd je het alleen daarbij of wil je graag nog veel meer spullen meenemen? Zorg ervoor dat alles erin past. Daarnaast is de indeling ook belangrijk. Het is wel fijn als er verschillende vakjes in zitten, waardoor het niet een grote grabbelton wordt.

Bespaar niet op een luiertas. Er gaan natuurlijk heel veel spullen in waardoor hij ontzettend zwaar kan worden. Het is dan belangrijk dat de kwaliteit goed is, waardoor de tas al deze spullen kan dragen en niet kapot gaat. Daarnaast is het ook heel fijn als je kiest voor een lichte luiertas. Er gaan natuurlijk heel veel spulletjes in, als de tas dan ook al zwaar is, wordt het een heftige krachttraining.

Voor de perfecte luiertas ben je bij Superstellar aan het juiste adres. Bij ons vind je tassen van de mooiste designer merken in allerlei verschillende kleuren en printjes. Ben je ook zo nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties