• Stories

Cadeau tips voor een kinderverjaardag

Cadeau tips voor een kinderverjaardag

Ben je binnenkort uitgenodigd voor een kinderfeestje of is je eigen zoon of dochter jarig? Daar hoort dan uiteraard een leuk verjaardagscadeau bij! Het verzinnen van een cadeau kan wel eens lastig zijn en speciaal daarom hebben wij de leukste cadeau tips verzameld!

Wat koop je als verjaardagscadeau voor een kind?

Voor de verjaardag van een kind is het natuurlijk belangrijk dat het cadeau past bij de leeftijd. Een knuffeldier is bijvoorbeeld prima voor een peuter, maar niet zo zeer voor een achtjarige. Ook is het belangrijk dat hij of zij ook echt wel iets kan met jouw cadeautje. Bij kinderen denken we meestal ook meteen aan speelgoed, maar ook met leuke kleding of accessoires kan je ze heel blij maken! Wij hebben een aantal items op een rijtje gezet waar jij iemand gegarandeerd blij mee zult maken!

1.      Een leuke muts, handschoenen of sjaal

Het ligt er natuurlijk aan in welke periode van het jaar het verjaardagskind is geboren, maar als dit in de winterperiode is kun je bijna niet fout zitten met een leuke muts, sjaal of handschoenen! Of het nu een meisje of jongen is, ze hebben het allemaal nodig op de koudere dagen. Ze zijn onmisbaar en daarom ook heel leuk om cadeau te geven! Bekijk onze collectie van de meest exclusieve mutsen, van Moncler tot aan Fendi of Tommy Hilfiger. Maak dit setje af met leuke handschoenen en een sjaal.

2.      Een leuke riem als statement piece

Een riem is een musthave voor iedereen, het is handig en ziet er ook super leuk uit! Het kan gebruikt worden voor een broek die net iets te groot zit, maar daarnaast kun je er ook gewoon een outfit mee afmaken. Het is net die ene finishing touch! Kinderriemen van designermerken zijn dan ook een leuke aanvulling en dus ook leuk om cadeau te geven.

3.      Een leuke outfit

Als je de smaak van hem of haar kent, kun je ook een leuke outfit bij elkaar shoppen. Voor een meisje kun je bijvoorbeeld een leuke blouse combineren met jeans of juist een maillot met een jurkje. Voor jongens kan je weer gaan voor een blouse en jeans of juist een stoere trui. 

4.      Joggingspak

Joggingspakken zijn tegenwoordig helemaal hip! Waar ze vroeger vooral dienden als sport of vrijetijdskleding, worden ze tegenwoordig ook als dagelijkse outfit gedragen. Kinderen vinden het heerlijk om comfortabele kleding aan te trekken, zo kunnen ze zich goed bewegen tijdens het spelen. Met een exclusieve joggingspak van bijvoorbeeld Juicy Couture, Tommy Hilfiger of Armani weet je dan ook vele harten te veroveren.

5.      Sokken

Sokken lijken heel simpel, maar zijn ideaal als cadeautje. Iedereen draagt het dagelijks en zijn daarom onmisbaar. Vooral voor kinderen zijn er de leukste sokken in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Als je echt niet weet wat je voor iemand kan kopen, kan je altijd een paar leuke sokken kopen!

Cadeau tips komen altijd goed van pas

Cadeautjes zijn heel leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven. Je kunt namelijk zien hoe blij je iemand hiermee maakt en laten we eerlijk zijn; kinderen houden enorm van leuke cadeautjes. Het liefst zouden ze dit elke dag willen ontvangen. Met alle verjaardagen, feestdagen en andere bijzondere dagen kan het soms wel eens lastig zijn om te verzinnen wat je kunt kopen. Met deze tips hopen we dat je het perfecte cadeau kunt vinden! Je kunt ook altijd langskomen in een van onze winkels, onze collega’s kunnen je helpen bij het uitkiezen van een leuk item. Daarnaast kunnen ze dit ook heel leuk inpakken, zodat het uitpakken al een hele beleving op zich is!

Succes met het shoppen en uitkiezen van je cadeautje!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties