• Stories

Leuke outfit ideeën voor school

Leuke outfit ideeën voor school

Kleine meisjes en jongens weten steeds beter en meer wat ze wel en niet willen aantrekken. Zo ontwikkelen ze steeds jonger al hun eigen stijl en willen ook graag zelf uitkiezen wat ze naar school aan willen. Helemaal niets mis mee natuurlijk. Als ouder of verzorger kan je ze natuurlijk wel een beetje helpen met het stijlen van verschillende items.

Maar uiteindelijk is het aan het kind zelf waar hij of zij zich prettig in voelt. Daarom hebben we een aantal leuke outfit ideeën voor school samengesteld die zowel jij als je kind leuk zullen vinden!

Leukste outfits voor meisjes

Het allerbelangrijkste bij een outfit naar school, is dat deze comfortabel en warm zit. Een hele dag op school, betekent natuurlijk ook veel bewegen en spelen. Als ze dan bijvoorbeeld te strakke kleding aan heeft, zal dit niet comfortabel voelen.

Daarnaast is het handig om haar in laagjes te kleden! Vooral in de herfst en lente, kan het weer gedurende de dag nog wel eens veranderen. Zo kan het koud zijn in de ochtend, maar weer warm in de middag. Of juist andersom! Een leuke outfit met een vestje is dus een goede optie.

Nog een paar leuke outfit ideeën:

  1. Een mooie jurk met een legging en sneakers eronder.
  2. Een rok met een stoere top en jasje.
  3. Jeans met een leuke top en vest.
  4. Korte broek met een T-shirt en spijkerjasje.
  5. Comfortabele joggers met een hoodie of trui.

In onze collectie vind je de leukste kinderkleding van verschillende exclusieve merken! Zo komt je dochtertje altijd goed voor de dag.

Leukste outfits voor jongens

Ook voor jongens is het niet anders, zorg ervoor dat de outfits te allen tijden comfortabel zijn. Jongens zijn over het algemeen ook actiever dan meiden. Kies daarom voor broeken met veel stretch, losse t-shirts en een warme vest.

Nog een aantal ideeën op rij:
  1. Jeans met een polo of button-down shirt.
  2. Broek met een overhemd met kraag en trui.
  3. Joggers met een T-shirt of capuchon.
  4. Een geruit overhemd met spijkerbroek of korte broek.
  5. Een grafisch T-shirt met joggers of jeans.

Doe het samen!

De ochtenden kunnen nog wel een chaotisch zijn en heb je soms geen tijd om uren voor de kast te staan. Kies de outfits daarom altijd al uit in de avond! Neem voor het slapen samen even de tijd, dit bespaart je enorm veel tijd in de ochtend.

Wat is er leuker dan samen de leukst outfits bij elkaar te stijlen? Laat je zoon of dochter de outfit zelf bij elkaar zoeken, zo weet je zeker dat ze zich goed en zelfverzekerd voelen in hun outfit. Juist op jonge leeftijd is dit heel belangrijk! Ze krijgen hun eigen smaak, wat nog wel eens kan verschillen dan die van jou als ouder of verzorger.

Bekijk onze webshop voor de leukste jongenskleding en meisjeskleding!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties