• Stories

Uitgelichte merk: Burberry voor baby's en kinderen

Uitgelichte merk: Burberry voor baby's en kinderen

Als je denkt aan high end fashion, is Burberry een van de eerste merken die bij je opkomt. Het is dan ook een enorm chique en stijlvol, maar ook een stoere merk. Het is een van de populairste en favoriete merken bij Coccinelle en daarom lichten wij dit prachtige merk vandaag voor jullie uit!

De geschiedenis van Burberry

Het merk Burberry kent een rijke en interessante geschiedenis. Het is ontstaan in Engeland en in 1856 opgericht als outdoor lifestyle merk door Thomas Burberry. Hij wilde duurzame kleding maken die geschikt was voor outdoor activiteiten, zoals vissen en jagen.

In 1901 werd het ridderlogo van Burberry gecreëerd. Dit werd ook wel ‘Prorsum’ genoemd, wat vooruitgang betekend in het Latijns. Vandaag de dag kennen we dit merk van het bekende ruitjespatroon, maar dit is pas in de jaren 20 geïntroduceerd. Ook was Thomas een van de eersten die de stof gabardine introduceerde. Dit is een waterbestendige, maar ademende stof wat vooral werd gebruikt in de jassen.

In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een luxueus modelabel, gespecialiseerd in kleding, accessoires en geuren. En vooral bekend om de legendarische trenchcoat die vandaag de dag nog steeds een vaste plek heeft in de collecties.

Wat maakt Burberry voor baby's en kinderen zo speciaal?

Het merk heeft al lang niet meer alleen outdoor kleding. Alhoewel Burberry bekend staat om de welbekende trenchcoat, heeft het merk ook mooie truien, polo's, jassen en jurken. Bijpassende setjes, t-shirts en accessoires maken ook deel uit van de huidige collecties.

Burberry voor baby's and kinderen, is een luxe lijn van kleding en accessoires. De kleding heeft het klassieke ruitjespatroon, dat synoniem is voor het merk, maar ook moderne wendingen die het nog stijlvoller maken. Ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en ademend vermogen bieden. Ideaal voor kinderkleding! Zo kunnen ze namelijk vrij uit bewegen, zonder zich bekneld te voelen.

De Burberry collectie voor kinderen heeft kledingstukken in maten van pasgeborenen tot 16 jaar en ouder. Hun kleding is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een speciale gebeurtenis is of gewoon dagelijkse kleding. De collecties zijn tijdloos, stijlvol en perfect voor elke kleine prins of prinses! Denk aan de mooiste jurken en rokken die je dochtertje kan dragen naar een bruiloft. Of ga je voor een nette overhemd waarmee je kleine jongen zal stralen?

Naast kleding hebben ze ook de leukste accessoires voor baby’s. Denk hierbij aan luiertassen, beertjes, schoentjes of sjaals. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken in de kinderwagen.

Unieke designeritems

Designeritems voor kinderen zijn leuk om te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan het eerste schoentje of eerste boxpakje van je baby. Die wil je het liefst voor altijd bewaren. Dan zijn de schoentjes van bijvoorbeeld Burberry wel heel schattig.

Ook als je op zoek bent naar een originele en unieke cadeau, kun je heel goed slagen met dit merk of een van de andere merken die wij in ons assortiment hebben.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties