• Stories

Skipak voor baby’s en kinderen

Skipak voor baby’s en kinderen

Binnenkort gaan veel gezinnen weer lekker de sneeuw opzoeken. Skiën, sleeën of een sneeuwballengevecht, het is allemaal mogelijk op wintersport. Daarom houden kinderen zo erg van deze vakanties. Ben je benieuwd waar je allemaal op moet letten als je je kindje lekker warm aankleedt? We hebben het voor je uitgelegd in deze blog!

3 tips om je kindje lekker warm te houden

1.      Laagjes

Laagjes kleding blijft toch wel het geheim om onze kindjes lekker warm te houden. Laten we beginnen met de basis laag. Voor de eerste laag, is thermo kleding wel de ideale optie, deze houdt de warmte van het lichaampje lekker vast. Daaroverheen kun je een lekker warme trui dragen. Hiervoor kun je in principe iedere trui kiezen die lekker warm is en comfortabel zit. Als laatste laag is het skipak natuurlijk ontzettend belangrijk, in plaats van een skipak kun je natuurlijk ook kiezen voor een lekkere winterjas met een skibroek.

2.      Skipak

Bij het skipak, jas of broek van je kindje, zijn er een paar dingen van groot belang. Om te beginnen moet deze kleding natuurlijk lekker warm zijn. Daarnaast is het ook van groot belang dat de kleding waterdicht is. Kinderen houden ervan om lekker in de sneeuw te spelen. Hierdoor moet het water van de sneeuw natuurlijk niet door de kleding heen komen. Als dit wel het geval is krijgen kinderen het heel snel koud, dat willen we natuurlijk niet hebben. Daarnaast is het ook wel heel fijn als de kleding winddicht is. Dit is van groot belang om je kindje lekker warm te houden wanneer het hard waait.

3.      Ski accessoires

Wat absoluut niet mag ontbreken, zijn handschoenen. In de sneeuw kun je natuurlijk niet zonder! Wanneer handjes koud worden gaan ze ook nog eens een beetje zeer doen. Daarnaast is een mutsje ook heerlijk om de oortjes lekker warm te houden en een sjaal om geen kou te vatten. Bij Superstellar hebben we super leuke handschoenen, mutsen en sjaals die leuk bij elkaar matchen.

Ski kleding kinderen

Bij het aanschaffen van de ski kleding, is het van groot belang om te kiezen voor de juiste maat. Kinderen bewegen natuurlijk veel en zij moeten hierin niet belemmerd worden door te strakke kleding. Zorg ervoor dat de ski kleding aan de ruime kant is. Laat je kindje een paar keer met de armen zwaaien en door de knieën gaan om erachter te komen of dat allemaal gemakkelijk kan.

In de winkel bij Superstellar helpen wij je natuurlijk ook graag met het bepalen van de juiste maat. Kom daarom gezellig langs. Wij hebben super leuke skipakjes voor baby’s en prachtige winterjassen voor kinderen van de mooiste exclusieve merken.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties