• Stories

Trends in kinderkleding; wat dragen kinderen deze herfst?

Trends in kinderkleding; wat dragen kinderen deze herfst?

Het is natuurlijk nog zomer, maar de nieuwe herfst kleding begint alweer in de winkel te komen. In deze blog kom je erachter wat de nieuwe trends zijn voor kinderkleding in de herfst.

Herfst outfit trends voor kinderen

Laten we gelijk beginnen met de eerste trend, namelijk prints met een twist. Deze herfst draait alles om opvallende prints met een eigenzinnige twist. Denk aan geometrische vormen, abstracte patronen en dierenprints in gedurfde kleuren. Van tijgers en luipaarden tot sterren en strepen, prints voegen een speels element toe aan de garderobe van je kinderen en laten hen opvallen.

De volgende trend zijn aardetinten en warme kleuren, volledig tegenovergesteld tegenover de vorige trend. De herfsttinten zijn natuurlijk altijd een favoriet tijdens dit seizoen. Denk hierbij aan aardetinten zoals diep oranje, roestbruin, olijfgroen of mosterdgeel. Deze warme kleuren creëren een gezellige sfeer en passen perfect bij de herfstbladeren. Je kunt deze tinten combineren met neutrale tinten zoals beige en grijs voor een eigentijdse look.

De trend die we ook weer veel voorbij zullen zien is retro vibes. Denk aan oversized silhouetten, wijde broeken, bloemenprints en kleurrijke retro strepen. Deze kinderkleding is geïnspireerd door vintage. Hiermee kun je op een leuke en speelse manier een unieke herfstoutfit creëren voor je kinderen. 

De laatste trend is het mixen en matchen van verschillende kleuren en stijlen. Combineer prints met effen kleuren, speel met verschillende texturen zoals denim en leer, en experimenteer met laagjes om unieke en eigenzinnige looks te creëren. Laat je kinderen hun eigen stijl ontdekken en hun persoonlijkheid tot uiting brengen door middel van mode.

Herfst musthaves voor de kinderkleding garderobe

Met de herfst komt ook het koelere weer en de noodzaak van functionele buitenkleding. Hiervoor is een waterdichte jas en laarzen een echte musthave voor kinderen om ze warm en droog te houden tijdens de natte en winderige dagen.

Met deze trends in kinderkleding kunnen je kinderen dit najaar stralen. Of het nu gaat om speelse prints, retro vibes of herfsttinten, er zijn volop mogelijkheden om outfits te creëren die zowel modieus als comfortabel zijn. Dus ga op avontuur met je kinderen in de wereld van mode.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle nieuwe herfst kinderkleding? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je liever kijken in een fysieke winkel? Dat kan natuurlijk ook! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de nieuwe herfst outfit van je kinderen.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties