• Stories

De beste kinderlaarzen voor alle weersomstandigheden

De beste kinderlaarzen voor alle weersomstandigheden

Kinderlaarzen die je zowel met regen als zonneschijn kunt dragen zijn een echte musthave voor kinderen. In deze blog kom je erachter waarom.

De voordelen van kinderlaarzen 

We kennen het weer allemaal wel in Nederland, het is een mooie zonnige dag en het eindigt opeens in regen. Dan moet je wel schoenen hebben die je zowel met zon kunt dragen als met regen. Laten we daarom gelijk beginnen met misschien wel het grootste voordeel, namelijk het bieden van bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. De laarzen bieden namelijk bescherming tegen regen, sneeuw, modder en andere ongunstige weersomstandigheden. De voeten blijven dus droog waardoor kinderen comfortabel kunnen spelen. 

Het volgende voordeel is het beschermen van de kinderen. Kinderlaarzen hebben meestal een grove zool waardoor deze niet glad zijn. Kinderen hebben hierdoor meer grip en zullen minder snel uitglijden of vallen. Daarnaast zullen scherpe voorwerpen, zoals glas of takken, minder snel door de zool heen komen waardoor het niet de voet zal bereiken.

Daarnaast zijn kinderlaarzen ook gewoon heel comfortabel. Ze bieden namelijk ondersteuning aan de voeten en enkels. Kinderen kunnen gemakkelijk bewegen op de laarzen waardoor zij er comfortabel op kunnen spelen. 

Naast alle functionele voordelen zijn kinderlaarzen ook gewoon heel stijlvol. Ze zijn te verkrijgen in allerlei verschillende merken met andere kleuren en prints. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikt paar te vinden. Bij laarzen denken we misschien al snel aan meisjes, maar dat is absoluut niet het geval. Jongens kunnen deze namelijk ook heel stijlvol combineren. Denk bijvoorbeeld aan de stoere Dr. Martens, een ideale laars voor jongens.

Tot slot is een heel groot voordeel aan de laarzen dat kinderen deze zelf gemakkelijk aan en uit krijgen. De meeste laarsjes zijn namelijk voorzien van een ritssluiting. Hierdoor hoef je als ouders de kinderen niet te helpen met het strikken van veters.

Hoe kun je kinderlaarzen stijlvol combineren?

Laarzen zijn veelzijdige schoenen. Hierdoor kun je het onder vrijwel iedere outfit combineren. Wanneer het warm weer is kunnen de meisjes hun laarzen heel leuk combineren onder een jurkje of rokje. Jongens kunnen de laarzen dan stoer combineren met een short en een leuk t-shirt.

Wanneer het zonnetje niet schijnt kunnen jongens de laarzen heel stijlvol combineren onder een lange jeans met een hoodie of sweater. Meisjes kunnen de laarzen ook leuk combineren met een flared broek, pantalon of jeans en een schattige blouse. Blijf de kinderlaarzen eindeloos combineren en neem de mening van je kind hierin mee. Het belangrijkste is namelijk dat zij zich fijn voelen in de kleding die zij dragen. 

Al met al bieden kinderlaarzen bescherming, comfort en stijl. De perfecte combinatie, toch? Neem een kijkje in onze webshop om alle prachtige laarzen te bewonderen. Wie weet loopt jouw kind binnenkort ook rond op een paar te gekke laarzen.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties