• Stories

Back to school; de leukste kindertassen op een rijtje

Back to school; de leukste kindertassen op een rijtje

We zitten natuurlijk nog midden in de zomervakantie, maar we moeten ons ook alweer gaan richten op de tijd dat de kinderen weer naar school gaan. Hier horen natuurlijk ook goede kindertassen bij. In deze blog kom je erachter waar een goede schooltas aan moet voldoen en lichten we een aantal modellen uit.

Waar moeten goede kindertassen aan voldoen?

Laten we beginnen met de grootte van de tas. De tas moet namelijk groot genoeg zijn, zodat alle spullen erin kunnen. Daarentegen moet de tas ook weer niet te groot zijn, zodat je kind wordt overbelast met een te zware lading. Een schooltas wordt natuurlijk iedere dag meegenomen. Daarom is het van groot belang dat je kiest voor een schooltas van hoogwaardige kwaliteit die bestand is tegen dagelijks gebruik.

Wat ook van groot belang is bij kindertassen, zijn meerdere compartimenten. Een goed georganiseerde tas met meerdere compartimenten helpt het kind om hun spullen geordend te houden. Dit voorkomt dat alle spullen door elkaar raken, wat het vinden van benodigdheden gemakkelijker maakt. Door de compartimenten zullen de spullen in de tas ook minder snel beschadigen.

De functionaliteit van de kindertassen is natuurlijk erg van belang, maar de stijl is natuurlijk net zo belangrijk. Hierbij is het niet alleen van belang dat je als ouder de tas heel mooi vindt, maar je kind moet de tas ook leuk vinden. Wanneer kinderen met accessoires en kleding lopen die zij zelf ook mooi vinden, zullen zij zich fijner voelen. Kies daarom altijd de nieuwe schooltas uit samen met je zoon of dochter.

De leukste kindertassen voor naar school

Toch wel de meest bekende tas voor naar school, is de rugzak. We kennen dit model waarschijnlijk allemaal wel. Dit is een ideaal model omdat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. In ons assortiment vind je rugzakken van de mooiste merken zoals Fendi, Palm Angels, Marc Jacobs en Boss. Een rugzak is zowel geschikt voor jongens als voor meiden.

Toch willen veel meiden liever een handtas. De meeste meiden zien dit natuurlijk voorbij komen bij hun moeder en dat is hun grote voorbeeld. Gelukkig hoeven jongen meiden nog niet heel veel spullen mee te dragen waardoor een handtas ook een geschikte tas is voor naar school. Ook van de handtassen vind je weer prachtige exemplaren bij ons in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de kindertassen van Michael Kors. Hier wordt ieder meisje vrolijk van, toch?

Heeft je zoon of dochter nog een nieuwe schooltas nodig en ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige kindertassen van Superstellar? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Hier vind je heel veel kindertassen van de beste kwaliteit. Kom je liever de tassen samen met je kind bewonderen in een fysieke winkel? Dat kan uiteraard ook! Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Wie weet gaat jouw zoon of dochter na de vakantie ook super modieus terug naar school.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties