• Stories

Stoere kleding voor kinderen

Stoere kleding voor kinderen

Sommige kinderen weten heel goed wat ze wel en niet aan willen qua kleding. Ze ontwikkelen op jonge leeftijd al hun eigen stijl en willen dan eigenlijk alleen maar kleding dragen die past bij hun stijl. Zo zijn er veel kinderen die ervan houden om stoere kleding te dragen!  Deze kinderen zijn niet bang om hun unieke gevoel voor mode te tonen en experimenteren graag met nieuwe stijlen.

Merken met stoere kleding

Er zijn veel merken die kinderkleding verkopen. De ene heeft een hele schattige collectie, terwijl de ander zich vooral richt op de nette kledingstijl. Wij hebben hieronder een aantal merken uitgelicht die vooral stoere kleding in de collectie hebben!

Stone Island

Stone Island is een superstoer merk voor kinderen. De kleding en accessoires zijn heel basic, maar hebben vooral een stoere uitstraling. Door de combinatie van neutrale en trendy kleuren, kunnen kinderen de leukste en stoerste outfits creëren. Dit merk is vooral goed voor kinderen die van sportieve en streetwear stijlen houden.

EA7 van Emporio Armani

EA7 is de speciale sportieve stijl van Armani. Deze kleding is dus vooral heel sportief, maar dat maakt het ook enorm stoer. De joggingpakken kun je goed combineren met een stoer jasje of juist een accessoire.

DKNY

Stoer, glamourus en chic, dat is de kleding van DKNY. De kleding van dit merk heeft vooral een coole uitstraling! Dit doet het merk door vooral gebruik te maken van leer en mooie felle kleuren. Als je op zoek bent naar unieke items, is DKNY echt een aanrader.

Diesel

Diesel heeft mooie en vooral kwalitatieve kinderkleding. Jeans zijn mooi afgewerkt met gaten en de truien met opvallende letters. Ook hebben ze leuke cropped items, waar kinderen tegenwoordig gek op zijn! Het merk volgt altijd de laatste trends, wat je ook goed terugziet in iedere collectie.

Dsquared2

Dsquared2 kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Unieke kleding en accessoires voor kinderen die zich comfortabel, maar ook stoer willen kleden. Zo hebben ze toffe petten, tassen en schoenen in hun assortiment! Je kunt met het merk dus een gehele outfit maken waar je zoon of dochter in zal stralen.

Wees creatief met kleding!

Wees creatief in het uitzoeken van kleding voor of samen met je kindje! Tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer volgens de regels, maar gaat het vooral om hoe je je voelt in de kleding. Vooral voor kinderen is dit echt belangrijk! Ze beginnen namelijk echt een persoonlijkheid te ontwikkelen en wat is er dan belangrijker dan dat ze zich goed voelen in hun outfit?

Ga samen op pad en experimenteer met verschillende kledingstijlen tot ze hun eigen stijl hebben gevonden! Zo weet je zeker dat de aankopen niet ergens in de kast belanden, maar dit echt favorieten worden.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties