• Stories

Mayoral voor baby's en kinderen

Mayoral voor baby's en kinderen

Mayoral is misschien wel een van de meest populaire merken in baby en kinderkleding. Waarom? Omdat het bekend staat om de hoge kwaliteit en draagcomfort, maar daarnaast ook om de superschattige kleding! Dit merk is ook bij ons een groot favoriet en we leggen je graag uit waarom.

Mayoral baby

Het Spaanse merk Mayoral, staat vooral bekend om de modieuze en kwalitatief goede kleding. Voor een redelijk betaalbare prijs, heb je de meest exclusieve kleding. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en comfort, zodat je baby zich goed kan bewegen in de kleding. Dat wil iedere moeder toch?

De babykleding van Mayoral is misschien wel een van de schattigste kleding die je kunt kopen. De gebreide slofjes, gebreide vesten, teddy boxpakjes en ga zo maar door! Allemaal items waar je hart van gaat smelten.

Zo hebben ze leuke bij elkaar passende setjes, zoals accessoires, maar ook jurkjes of complete setjes met rompertjes. Ook ideaal als cadeau! Al met al, als je nog op zoek bent naar schattige setjes of kleding, weten we zeker dat je met Mayoral zult slagen.

Mayoral voor kinderen

Dit bijzondere merk heeft niet alleen voor baby’s de leukste collecties, maar ook voor kinderen doen ze dit super goed! Simpele, neutrale kleuren gecombineerd met leuke printen of details.

Zo is het merk ook geschikt als je nog op zoek bent naar kleding voor een feestje of evenement. De leuke rokjes en jurkjes zijn ook ideaal voor de feestdagen!  Ook als je nog op zoek bent naar de leukst items voor de winter, heeft dit merk de leukste opties. Zo hebben ze heerlijk zachte gilets of dikke winterjassen!

Kinderen houden van dit merk en wij snappen waarom! Ze hechten namelijk veel waarde aan kindvriendelijke ontwerpen en designs. Dat is ook hun doel. Zo kunnen kinderen en baby’s zich vrij uit bewegen in de kleding terwijl ze er ook nog eens modieus uit zien. Bekijk hier Mayoral voor kids!

Hoe valt deze kleding?

We zien meestal dat de kleding van Mayoral op maat valt. Je kunt dus gerust de reguliere maat van je baby of kind bestellen. Wil je liever dat ze er langer mee doen? Dan kun je overwegen om een maatje groter te bestellen, maar let wel op dat het dan ook niet te groot zit. Dat is vooral voor kinderen niet echt comfortabel. Een te grote trui of t-shirt maakt niet uit, maar bij broeken is het wel aan te raden om op maat te bestellen.

Je kunt bij Superstellar je bestelling binnen 14 dagen retourneren! Dus weet je niet zo goed welke maat je nodig hebt? Bestel er dan meerdere! Zo weet je zeker dat de juiste maat erbij zit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties