• Stories

Leukste merken voor de perfecte party outfit

Leukste merken voor de perfecte party outfit

De feestdagen komen er alweer bijna aan. Dat betekent natuurlijk dat we weer gaan shoppen voor de leukste party outfit. Ben je ook nog opzoek naar leuke feestelijke kleding voor je zoontje of dochtertje? In deze blog lees je meer over leuke merken voor party outfits. Lees dus snel verder!

Party outfit merken

Wanneer je opzoek bent naar een perfecte party outfit ben je bij Nik & Nik helemaal aan het juiste adres, zowel voor jongens als voor meisjes. Zo zijn er voor meisjes super leuke 2-delige sets. Denk hierbij aan een rokje en een spencer in hetzelfde printje, of een rokje gecombineerd met een jasje van de zelfde stoffen. Met deze prachtige pakjes kan je dochtertje prachtig op het kerstfeest aankomen. Nik en Nik heeft ook super schattige en feestelijke jurkjes in het assortiment. Voor de jongens kun je bij het merk Nik & Nik slagen voor leuke koltruitjes en overhemden.

Nog een merk waar je absoluut een mooie party outfit kunt scoren, is Burberry. Wanneer je al een beetje bekend bent met het merk, zul je vast wel de Burberry print herkennen. Deze print is voornamelijk in de kleur bruin. Dit straalt warmte en betrouwbaarheid uit, een hele chique kleur dus. Voor de meisjes zijn er prachtige jurkjes en rokjes te vinden. Voor de jongens hebben zij hele mooie overhemden en polo’s.

Bij de merken Monnalisa en Mayoral vind je echt de schattigste kinderkleding voor meisjes. Zij hebben prachtige jurkjes, rokjes, truitjes, broeken en gilets. Een party outfit is hier zeker wel tussen te vinden. Door het gebruik van leuke details zoals bijzondere stoffen, opdrukken en printjes ziet de kleding er exclusief en chique uit.

Voor de jongens kun je bij Tommy Hilfiger en Ralph Lauren een chique outfit scoren voor de feestdagen. In het assortiment vind je prachtige overhemden en broeken die je leuk met elkaar kunt combineren. De items zijn in allerlei verschillende kleuren te vinden waardoor er voor iedereen wel een leuke outfit tussen zit.

Feestelijke kleding

Al deze te gekke party outfits moeten natuurlijk leuk gecombineerd worden met te gekke schoentjes. Onder een jurkje of rokje zijn laarsjes natuurlijk wel de perfecte keuze. Voor de feestdagen zijn lak laarsjes natuurlijk helemaal leuk. Calvin Klein, Versace en Dr. Martens hebben te gekke lak laarsjes in het assortiment. Deze staan prachtige onder de party outfit van je dochtertje. Andere merken die te gekke laarsjes in het assortiment heeft zijn Fendi en Michael Kors. Zij maken gebruik van prachtige kleuren en chique printjes.

Voor de jongens heeft Andrea Montelpare prachtige chique schoenen in het assortiment. Deze maken de party outfit van je zoontje echt helemaal compleet. Daarnaast heeft Fendi ook mooie schoenen in het assortiment zoals nette schoentjes en laarsjes. Laarsjes zijn namelijk ook super leuk te dragen voor jongens.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar al deze te gekke merken en outfits? Neem dan snel een kijkje bij Superstellar. Wij hebben nog veel meer prachtige outfits in ons assortiment. Wie weet straalt jouw kindje ook tijdens de feestdagen in een prachtige outfit!

Superstellar wenst je alvast fijne feestdagen toe en een gezond nieuw jaar.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties