• Stories

Sandalen voor kinderen, comfort en stijl in één

Sandalen voor kinderen, comfort en stijl in één

Sandalen zijn klassieke en tijdloze schoenen die ook nog eens veel comfort bieden. De ideale combinatie voor kinderen dus. Het is de perfecte keuze voor de warme dagen door het open ontwerp. In deze blog kom je erachter waarom sandalen zo geliefd zijn onder kinderen en hoe je deze leuk kunt combineren.

De voordelen van sandalen op een rijtje

Sandalen worden voornamelijk ontworpen voor comfort. Door de open constructie van de sandalen worden de kindervoeten blootgesteld, hierdoor krijgen zij de vrijheid om te ademen. Dit is natuurlijk heerlijk voor de warme zomerdagen die er weer aan zitten te komen. Daarnaast bevatten kindersandalen meestal geen veters of gespen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor kinderen dit zelf kunnen doen.

Je ziet sandalen voorbij komen in allerlei stijlen en ontwerpen. Hierdoor is er voor ieder kindje wel een passend paar te vinden. Deze veelzijdige schoen kun je voor verschillende gelegenheden dragen, van casual tot formeel. Daarnaast zijn ze ook voor veel verschillende activiteiten geschikt, zoals een strandwandeling, zomers uitstapje of een dagje winkelen. Ze bieden namelijk comfort en bescherming aan je voeten terwijl ze je toch een licht en luchtig gevoel geven.

Sandalen combineren voor verschillende gelegenheden

1.Strandbezoek

Sandalen zijn de ideale schoenen voor een dag naar het strand. De jongens kunnen de sandalen combineren met een zwembroek en een t-shirt. Meiden kunnen over hun bikini of badpak een short dragen met een leuke top en de sandalen.

2. School

Niet alleen voor naar het strand kunnen sandalen gedragen worden, ook voor een dag naar school zijn het de ideale schoenen. Jongens kunnen een leuke short dragen van joggingstof in combinatie met een t-shirt en meisjes een leuk rokje in combinatie met een top.

3. Verjaardag

Heb je een verjaardag van vrienden of familie op de planning staan? Dan kunnen kinderen ook hun prachtige sandalen dragen. Jongens kunnen een leuke denim short combineren met een polo, gestyled met de sandalen. Meisjes kunnen een leuk jurkje dragen met de sandalen. Zo gaan je kinderen stijlvol, maar toch comfortabel mee naar de verjaardag. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de prachtige sandalen voor kinderen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Hier vind je sandalen van allerlei prachtige designer merken. Kom je liever passen in een fysieke winkel? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in Rotterdam.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties