• Stories

Palm Angels, waar streetwear en luxe samenkomen

Palm Angels, waar streetwear en luxe samenkomen

Het merk Palm Angels zoekt op een opvallende en unieke manier de grenzen op tussen streetwear en luxe. De Italiaanse modeontwerper Francesco Ragazzi is de oprichter van Palm Angels. 

Palm Angels, geïnspireerd op skatecultuur

Francesco had grote interesse in de skatecultuur en de levendige straten van Los Angeles. De essentie van streetwear wordt doordrenkt met individualiteit en een jeugdige geest, dit vormt dan ook de ruggengraat van het merk. Palm Angels laat zich niet beperken door bepaalde grenzen in de traditionele streetwear, hij maakt juist een brug naar de wereld van luxe mode.

Palm Angels heeft zijn succes te danken aan het zorgvuldige vermogen om elementen uit twee werelden naadloos in elkaar te laten overvloeien. Zo wordt bijvoorbeeld de iconische gevleugelde palmboom weergegeven met een knipoog naar de streetwear cultuur, terwijl de materialen waar gebruik van wordt gemaakt en het oog voor detail van luxe kleding weerspiegelen. 

Het merk maakt gebruik van contrasterende elementen. Zo combineren zij sportieve stijlen die geaccentueerd worden met luxueuze details of oversized pasvormen met verfijnde materialen. In korte tijd is Palm Angels uitgegroeid tot een geliefd merk onder beroemdheden, influencers en modeliefhebbers over de hele wereld.

Palm Angels t shirt is een echte favoriet 

Palm Angels maakt in alle collecties veel gebruik van kleuren en opvallende prints. Dit is ook de reden waarom kinderen zo erg houden van dit merk. Door de combinatie van streetwear en luxe kunnen de items zowel casual als voor een speciale gelegenheid gedragen worden. 

De Palm Angels t shirt is een echte favoriet onder de kinderen. Deze kun je leuk combineren met een spijkerbroek en stoere sneakers. Voor buiten kun je deze outfit afmaken met een leuk vest. 

Een echte eyecatcher die je bij Palm Angels in het assortiment vindt, is het vissershoedje. Naast dat deze er super leuk uitziet en de outfit helemaal compleet maakt, is de hoed ook nog eens heel functioneel. De hoed beschermt je kindje namelijk tegen de zon waardoor de huid niet of minder snel zal verbranden. 

Palm Angels online kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige items van Palm Angels? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Kom je liever passen in de fysieke winkel? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in Rotterdam. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste maat en het combineren van een complete outfit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties