• Stories

Zomerpret in het water met de leukste zwemkleding

Zomerpret in het water met de leukste zwemkleding

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor zwemkleding voor kinderen. Of je van de zomer nou naar het strand gaat of een opblaaszwembadje in de tuin neer zet, de juiste zwemkleding is essentieel voor een zorgeloze waterpret. In deze blog bespreken we verschillende soorten zwemkleding waarin je kinderen kunnen genieten van de avonturen in het water.

Zomerse zwemkleding, ontdek de nieuwste bikini trends

Een bikini is natuurlijk een echte musthave in de zomer voor meisjes. Tegenwoordig zien we steeds meer modellen voorbij komen. Van de traditionele driehoekige bikini top tot aan de haltertop. Door het gevarieerde assortiment van tegenwoordig, is er voor ieder meisje de perfecte bikini te vinden die bij haar past.

Bikini’s zijn in allerlei verschillende kleuren en prints te vinden. Tegenwoordig zijn ze ook steeds vaker voorzien van leuke details zoals ruches, franjes en studs. Daarnaast kun je ook steeds meer mixen en matchen tussen bikinitops en broekjes. Met deze te gekke trend kun je je eigen unieke stijl creëren door verschillende kleuren en prints met elkaar te combineren.

Zwemmen in stijl met de perfecte zwembroek

Een zwembroek is natuurlijk de perfecte keuze voor jongens. Ze hebben een comfortabele pasvorm en geven kinderen genoeg bewegingsvrijheid door de comfortabele pasvorm. Ze zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, van kort tot lang. Onderweg naar het strand kun je er een t-shirt op dragen en je bent helemaal klaar om te vertrekken.

De zwemshorts zie je in allerlei verschillende kleuren, voorzien van de leukste prints. Zo zie je streepjes, ruiten of opdrukken voorbij komen, maar ook effen zwembroeken in felle kleuren of juist rustige kleuren. Verschillende merken, zoals Burberry, Seabass en Versace, maken gebruik van de iconische prints op de zwembroeken waaraan je het merk gelijk kunt herkennen.

Stralend in de zon, een badpak is de ultieme keuze

Badpakken zijn tijdloze klassiekers als het gaat om zwemkleding voor kinderen. Een badpak biedt de juiste bedekking en zit heel comfortabel. Hierdoor kunnen kinderen gemakkelijk rondspetteren in het water zonder dat de zwemkleding verschuift.

Uiteraard is ook het badpak verkrijgbaar in allerlei kleuren en prints. Ook hier zie je weer veel verschillende details voorbij komen zoals ruches, franjes en studs. Meisjes kunnen dus helemaal glamorous genieten van het heerlijke weer en de waterpret.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de prachtige zwemkleding voor kinderen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Rotterdam.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties