• Stories

Moncler winterjassen

Moncler winterjassen

De winter komt er alweer aan en hier moeten we ons natuurlijk goed op voorbereiden. Dit betekent dat we onze kindjes weer lekker warm moeten gaan aankleden. De winterjassen van Moncler zijn een groot favoriet en ook zeker een aanrader als je wilt gaan voor kwaliteit. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het aanschaffen van een nieuwe winterjas? In deze blog zetten we alles voor je op een rijtje.

Tips bij het aanschaffen van een nieuwe winterjas

De winterjassen van Moncler zijn al jaren een groot favoriet. Dit komt natuurlijk door de uitstekende kwaliteit en het comfort. Volwassenen zijn er gek op en willen dit ook graag voor hun kind. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je rekening mee kunt houden tijdens het aanschaffen van een nieuwe winterjas. We hebben ze op een rijtje gezet: 

1. Kies voor een ruime maat 

De temperaturen zijn nog relatief goed voor de tijd van het jaar. Daarom dragen we waarschijnlijk nog dunne kleding. Het is niet verstandig om met deze dunne kleding een winterjas te gaan passen. In de winter moeten natuurlijk je dikste truien eronder passen, zonder dat de jas te strak zit. 

2. Ga voor de juiste lengte

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze kindjes het koud hebben terwijl zij een winterjas aan hebben. Als je kiest voor een kort model dan moet de jas wel minstens op de billen vallen. Het is verstandig om even goed te testen of de jas niet te kort is. Laat hiervoor je kindje even zitten en kijk of de jas niet omhoog kruipt, zodat ze een blote rug hebben. Is dit wel het geval? Dan is de jas helaas te kort.

3. Durf te investeren in een winterjas

Bezuinigen op een winterjas is niet heel verstandig. Een winterjas moet onze kindjes in de winter warm houden. Zij dragen deze jas waarschijnlijk ook iedere dag. Daarom is het van belang om een goede winterjas te hebben die ook nog eens lekker zit. De winterjassen van Moncler, zijn geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor houden ze onze kindjes lekker warm en zitten ze ook nog eens heel comfortabel.

4. Kies voor de juiste kleur

Het is belangrijk dat je voor de juiste kleur winterjas kiest. Je moet hem namelijk wel dagelijks kunnen dragen. Hierdoor is het belangrijk dat de jas niet vloekt bij de kleding van je kindje. Voordat je een winterjas gaat kopen is het belangrijk dat je eerst de kast van je kindje goed gaat bekijken en na gaat welke kleur jas hier het beste bij past. Hou je van rustige kleuren of juist felle kleuren? Tegenwoordig wordt de mode qua matchen wel iets makkelijker gemaakt. Welke kleuren we een paar jaar geleden nog op elkaar vonden vloeken, worden nu juist met elkaar gematched. 

 

Geschiedenis van Moncler

Het merk Moncler is in een klein dorpje tussen de bergen van Frankrijk opgericht in het jaar 1952. De focus lag toen op sportkleding voor in de bergen. In 2003 werd er een herpositionering van het merk in gang gezet. De producten werden steeds meer onderscheidend en kregen een exclusievere stijl. Zo kwam er een productlijn die puur voor sportdoeleinden was bestemd, maar daarnaast ook een lijn die veelzijdige klanten trekt van alle geslachten, leeftijden, identiteiten en culturen. 

Hoge kwaliteit is van groot belang voor Moncler. Zij creëren producten die uniek en veelzijdig zijn en blijven zich ontwikkelen. Tijdens de ontwikkelingen blijft Moncler altijd trouw aan het DNA van het merk. Het motto is “geboren in de bergen, levend in de stad”. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de winterjassen van Moncler? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Verras je kindje met een prachtige jas. Hiermee komen ze de winter wel door.

 

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties