• Stories

Joggingpak voor kinderen

Joggingpak voor kinderen

De koude, donkere dagen komen er weer aan. Wat is er dan lekkerder om s ’avonds op de bank te liggen met een joggingpak aan? Kinderen zijn hier dol op. Tegenwoordig wordt een joggingpak niet meer alleen op de bank gedragen maar ook buitenshuis. In deze blog lees je waar en wanneer er allemaal het gedragen kan worden en hoe je deze combineert.

Wanneer wordt een joggingpak gedragen?

1.      Een dagje thuis

Is je kindje ziek? Dan moet hij of zij natuurlijk lekker gaan uitzieken op de bank of in bed. Hierbij willen we ze natuurlijk geen normale kleding aan doen, dat zit dan minder lekker. Een joggingpak is hier dan wel de ideale outfit voor. Heerlijk zacht, comfortabel en houdt ze goed warm.

2.      Buiten spelen

Bij het buiten spelen is een comfortabele outfit natuurlijk wel heel fijn. In een joggingpak kunnen kindjes gemakkelijk bewegen. Dit is natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld op een klimrek of in de zandbak.

3.      Na de zwemles

Na zwemles willen we onze kindjes niet een strakke spijkerbroek laten aantrekken, toch? Ook al drogen we onze kindjes goed af, strakke kleding gaat dan gewoon lastig aan. Wat is er dan fijner om een lekker joggingpak aan te trekken. Dit houdt onze kindjes ook nog eens lekker warm.

4.      Tijdens een lange reis

Gaan jullie lekker op vakantie en moet je lang reizen? Wat is er dan lekkerder om je kindje een heerlijk joggingpak aan te geven. Zowel met een lange reis in de auto als met het vliegtuig. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen in makkelijke kleding op het vliegveld lopen.

5.      Op de camping

Om nog even lekker in de vakantie sferen te blijven, is een joggingpak natuurlijk ook ideaal voor op de camping. Moet je heen en weer lopen naar een gebouw om te douchen? Dan is een joggingpak ideaal. Deze trekken kindjes ook makkelijker zelf aan

Hoe stijl je een joggingpak?

 Dagelijks op straat zie je ze steeds meer voorbij komen. Hierdoor zijn er ook steeds meer joggingpakken te koop en worden ze steeds modieuzer. Kijk bijvoorbeeld eens naar de joggingpakken van Armani. Deze zien er altijd stijlvol en modieus uit.

Wanneer we onze kindjes met een joggingpak de deur uit laten gaan, willen we het natuurlijk wel leuk stijlen. Hierbij is het model van de broek ook erg belangrijk. Is je kindje lang? Dan kun je het beste kiezen voor een model dat aan de onderkant smal is of een elastiekje heeft. Is je kindje wat korter? Dan is het belangrijk om een aansluitende broek langs de taille te hebben.

De schoenen keuze is ook belangrijk. Heeft je kindje toevallig schoenen in kleurcontrast van het pak? Laat ze dan natuurlijk deze eronder aan trekken. Heb je geen schoenen in hetzelfde kleurcontrast? Dat is helemaal niet erg. Bijna elke sneaker past onder een joggingpak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar allerlei mooie joggingpakken voor kinderen? Wij hebben prachtige pakken van de mooiste designer merken, ook voor baby’s! Neem snel een kijkje in de webshop of kom langs in de winkel.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties