• Stories

De klassieker in de schoenenwereld; Ugg

De klassieker in de schoenenwereld; Ugg

Het zijn de klassiekers in de schoenenwereld. Iedere winter zie je ze weer terug komen en niet zonder reden. Waarschijnlijk kent iedereen het merk Ugg van de warme gevoerde boots, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer modellen. Maar wat is het nou het succes van dit bijzondere merk? We leggen het je uit!

Uggs kids

Aan de kust van Zuid-Californië richtte een Australische surfer het merk Ugg op. Hij had een voorliefde voor schapenvacht en was ervan overtuigd dat de wereld op een dag deze liefde zou gaan delen. Via surfwinkels langs de hele Californische kust, werd het merk steeds populairder. Vanaf 2006 begon Ugg met het openen van winkels. In verloop van tijd werden er steeds meer winkels geopend in verschillende steden.

Vandaag de dag is het merk nog steeds een groot succes. Ze staan in de schoenenwereld bekend als de heerlijke, warme winterschoenen door de schapenvacht. Ze houden je voeten heerlijk warm en zitten ook nog eens erg comfortabel. Daarnaast wil je je kindje natuurlijk wel warm aankleden. Daar horen dan zeker warme schoenen bij en met Uggs zit je dan zeker niet verkeerd.

Verschillende soorten modellen

Het merk heeft zich in voorloop van de jaren steeds meer uitgebreid met verschillende kleuren en modellen. In het begin waren de laarsjes vooral verkrijgbaar in de kleuren camel, bruin en zwart. Tegenwoordig zijn er veel meer kleuren te verkrijgen, ook hele felle kleuren zoals blauw en roze. Super schattig, toch?

Iedereen kent natuurlijk de boots, maar naast de boots zijn er nog veel meer verschillende modellen van Uggs. Bij Superstellar verkopen we verschillende varianten van het merk. Zoals kinderlaarsjes, sloffen, pantoffels, sneakers en zelfs oorwarmers. De sloffen zijn heerlijk om binnen te dragen op de koude dagen. De oorwarmers zijn natuurlijk heerlijk voor buiten om de oren van je kindje lekker warm te houden. Naast de functie dat de items je kindje lekker warm houden, zijn ze ook nog eens super leuk. De meeste modellen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. 

Uggs heeft ook een samenwerking gehad met het merk Swarovski. Dit merk staat bekend om de glitters. Samen maakten zij bijzondere ontwerpen met veel bling bling. Dit resulteerde tot te gekke artikelen waar je goed mee voor de dag kunt komen. Denk aan de boots met een glitter achterkant. Kinderen houden van glitters, hier maak je ze dus zeker blij mee.

Uggs voor baby’s

Voor baby’s zijn er ook verschillende artikelen in het assortiment. Het is belangrijk om je baby goed warm te houden. Hier zijn de artikelen van Uggs de perfecte oplossing voor. In het assortiment van Superstellar hebben we verschillende soorten babyslofjes, mutsjes en kleedjes. 

Er zijn verschillende combinaties te verkrijgen zoals slofjes met een mutsje of slofjes met een kleedje. Deze passen goed bij elkaar en zijn leuk om in combinatie te dragen. Er zijn heel veel verschillende soorten modellen van de slofjes. 

Ga je binnenkort naar een babyshower en wil je aankomen met een prachtig cadeau? De babyslofjes van dit merk zijn zeker een aanrader! Wie houdt er nou niet van Uggs, iedereen toch?

Bij Superstellar vind je een breed assortiment van het merk Uggs. Het merk is zowel voor jongens als voor meisjes geschikt. Wacht niet langer en verras je kindje met prachtige schoenen, slofjes of accessoires van dit merk. Kom langs in de winkel of shop online!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties