• Stories

Modetrends voor baby’s: kleuren, patronen en stijlen

Modetrends voor baby’s: kleuren, patronen en stijlen

Ben je voor je baby op zoek naar schattige outfits voor dagelijks gebruik, of juist een outfit voor speciale gelegenheden? Het is altijd leuk om te weten wat de modetrends zijn. In deze blog kom je achter de nieuwste trends op het gebied van kleuren, patronen en stijlen.

Welke kleuren zie je in de laatste modetrends?

Kleuren spelen een hele belangrijke rol als het gaat om de laatste modetrends. Door middel van kleur kun je een baby outfit namelijk direct levendig en trendy maken. Daarom zien we ook heel veel kleuren voorbij komen.

Laten we beginnen met de pastelkleuren. Pastelkleuren stralen zachtheid en tederheid uit, wat perfect is voor de kleintjes. Met pastelkleuren bedoelen we ook wel mintgroen, lichtroze, babyblauw en lavendel. Het zijn hele tijdloze tinten en blijven een echte favoriet in de modewereld.

Naast de pasteltinten zijn de felle kleuren ook een echte modetrend. Voeg bijvoorbeeld enkele felle accentkleuren toe aan een neutrale outfit. De felle kleuren zullen de outfit van je baby helemaal opfleuren.

Pastel- en felle kleuren zijn natuurlijk super leuk, maar het is ook van belang neutrale kleuren in de kast te hebben hangen. Dit komt ook goed uit want neutrale kleuren zie je ook veel voorbij komen in de laatste modetrends. Denk bij neutrale kleuren aan kleuren zoals crème, beige, grijs en wit. Deze kleuren zijn altijd in stijl en ook nog eens heel makkelijk te combineren.

Leuke patronen voor speelse baby outfits

Naast de kleuren spelen patronen ook een grote rol in de laatste modetrends. Je ziet namelijk heel veel patronen voorbij komen tegenwoordig. Dit voegt speelsheid toe aan de outfit van je baby.

Laten we beginnen met het welbekende streeppatroon. Dit klassieke patroon zal nooit uit de mode raken. Dunne, verticale strepen geven een verfijnde uitstraling. Dikke, horizontale strepen geven juist een meer speelse look.

Wat we tegenwoordig ook heel veel voorbij zien komen in de modetrends, zijn dierenmotieven. Denk hierbij aan schattige konijntjes, vogels, beren en olifanten. Deze motieven zorgen voor een vrolijke uitstraling, waar iedereen een complimentje over zal maken.

Daarnaast zien we voor de meisjes ook nog steeds de bloemenprints voorbij komen. Dit geeft een romantische en schattige uitstraling waardoor deze print het heel goed doet bij de kleintjes.

Stijlen volgens de laatste modetrends

De grootste stijltrend onder de babykleding is toch wel de romper. Een romper is niet alleen heel praktisch, maar ook trendy. Ze zijn in allerlei varianten verkrijgbaar, zoals spaghettibandjes, lange of korte mouwen en met verschillende sluitingen. 

Daarnaast zijn we ook oversized kleding in de laatste modetrends. Dit is niet alleen een grote trend voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’s. Denk hierbij aan baggy broekjes, ruime truien of shirts en oversized jurken.

Ben je ook helemaal geïnspireerd door de nieuwste modetrends voor baby’s? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Wie weet ligt jouw baby binnenkort ook super modieus in de wieg volgens de laatste modetrends.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties