• Stories

Musthave producten bij je eerste kindje

Musthave producten bij je eerste kindje

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Dan moet je natuurlijk van alles gaan aanschaffen, maar wat heb je nou eigenlijk allemaal nodig? Wij hebben een lijst samengesteld met zoveel mogelijk musthave producten voor je eerste baby, zo ben je goed voorbereid op de komst van je kleintje!

Belangrijkste musthaves op een rij

Wij hebben zoveel mogelijk musthaves verzameld die je nodig zou kunnen hebben voor je eerste kindje. Dit is natuurlijk nog lang niet alles, maar wel een goed begin!

1.      Rompertjes

Deze mogen natuurlijk niet ontbreken en zijn misschien wel een van de belangrijkste musthaves. Een baby’tje draagt iedere dag een rompertje waardoor je er genoeg van in huis moet hebben. Zorg er dus voor dat je rompertjes in meerdere maten hebt.

2.      Mutsjes

Baby’s hebben het sneller koud dan kinderen en volwassenen. Je wil ze dan natuurlijk ook goed warm houden. Het ligt er natuurlijk wel aan in welk seizoen je kindje geboren wordt. Als het buiten 30 graden is heb je niet zo snel een mutsje nodig, maar voor koudere periodes is dit een absolute musthave.

3.      Boxpakjes

Een boxpakje is een broekje en shirtje in één. Voor ouders is het gemakkelijk om aan te trekken, wat natuurlijk wel fijn is als je steeds de luier moet verschonen. Daarnaast zit het voor de baby ook nog eens heel comfortabel en kan hij of zij zich hier goed in bewegen.

4.      Luiertas

Wanneer je een baby hebt, moet je heel veel spulletjes meenemen. Bijvoorbeeld om de luier te verschonen, maar ook om extra kleding mee te nemen. Een luiertas is ideaal om alle spulletjes netjes in mee te nemen. Ben je nieuwsgierig wat allemaal in een luiertas hoort en wat hier niet in mag ontbreken? Lees dan ook eens deze blog.

5.      Kinderwagen

Een kinderwagen is ook een absolute musthave! Zorg ervoor dat je investeert in een goede kinderwagen, want je zult dit zeker een tijdje nodig hebben.

6.      Eerste knuffel

Wat we natuurlijk niet mogen vergeten is een knuffeltje. Het eerste geboorte knuffeltje blijft voor ieder kindje speciaal. Daarom is het belangrijk dat we hier natuurlijk wel een leuke voor uitkiezen, zodat je kindje of jijzelf, dit voor altijd kan bewaren.

Eerste babykleding

Het liefst koop je natuurlijk zo veel mogelijk leuke kleding voor je baby’tje. Je zult merken dat je meer kleding voor je baby dan voor jezelf wilt gaan kopen. Dit is natuurlijk heel leuk, maar let wel op het seizoen. Het heeft geen zin om voor verschillende seizoenen kleding te kopen. Kindjes groeien namelijk snel en zullen dan de helft van hun kleding niet kunnen dragen. Dit is natuurlijk zonde.

Bij Superstellar hebben we prachtige babykleding in alle maten. Onze medewerkers helpen je graag bij het adviseren.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties