• Stories

Kleuradvies voor de leukste kleur combinaties

Kleuradvies voor de leukste kleur combinaties

Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat alle kleurrijke items weer uit de kast gehaald kunnen worden. Welke kleuren kun je nou eigenlijk het beste met elkaar combineren? Daar kom je in deze blog achter!

Kleuren combineren voor de leukste voorjaarsoutfit

Het komt regelmatig voor dat er een kast vol hangt met kleding, maar dat toch altijd dezelfde items gedragen worden. Je hebt namelijk geen overvolle kledingkast nodig om er altijd leuk uit te zien. Het is van belang een aantal items aan te schaffen die van goede kwaliteit zijn. Met 1 item kun je namelijk meerdere outfits maken door het te blijven mixen en matchen. 

Niet alle kleuren passen natuurlijk bij elkaar. Gelukkig zie je tegenwoordig wel veel meer kleurcombinaties dan een aantal jaar geleden. Bij het combineren van kleuren is het van groot belang dat deze kleuren elkaar versterken zodat deze het beste in elkaar naar boven halen. 

Daarnaast heeft het natuurlijk ook te maken met persoonlijke voorkeuren. Het ene kindje houdt van hele felle kleuren en het andere kindje juist van hele zachte kleuren. Het is ontzettend belangrijk om naar deze voorkeuren te luisteren. Het allerbelangrijkste is namelijk dat je zoontje of dochtertje zich prettig voelt in de kleding die zij dragen.

Kleuradvies kleding

  • Bruin en beige

Laten we even rustig beginnen. Het is natuurlijk belangrijk om een aantal basiskleuren in de garderobe te hebben. Zoals zwart en wit behoort bruin ook tot de basiskleuren. Deze kun je mooi combineren met een neutrale kleur zoals beige. Dit is een hele tijdloze en stijlvolle kleur combinatie. Deze kleuren kun je niet alleen in het voorjaar dragen, maar het hele jaar door, zowel jongens als meisjes.

  • Grijs en rood

Wanneer je al meer kleur wilt toevoegen, maar je outfit nog niet te opvallend wilt maken kun je rood combineren met licht grijs. De kleur grijs wordt regelmatig als saai aangezien, maar wanneer je deze met een felle kleur zoals rood combineert is het een echte aanvulling. Kies bijvoorbeeld voor een rode trui of shirt en combineer deze met licht grijze jeans

  • Groen en geel

Wanneer je kindje niet bang is om lekker op te vallen met kleur, is de combinatie groen en geel een echte eye catcher. Er wordt dan een frisse en sprankelende look gecreëerd. Aan deze kleur combinatie kun je ook altijd nog wit toevoegen. Deze kleuren worden regelmatig geassocieerd met de natuur. Een perfecte kleur combinatie voor kinderen dus, zij houden namelijk van de natuur.

  • Oranje en blauw

Wanneer je oranje en blauw combineert, ontstaat er een typisch Hollands festijn waar kinderen dol op zijn. Combineer bijvoorbeeld een oranje trui op een donkerblauwe broek. Meisjes kunnen hun blauwe jurkje combineren met oranje items zoals schoenen of een tasje. 

  • Denim en lila

Tegenwoordig zie je steeds meer de kleur lila voorbij komen. Een super leuke trend voor de meisjes die een hele frisse look creëert. Lila kun je heel leuk combineren met denim items. Kies bijvoorbeeld voor een lila blouse gecombineerd met een spijkerbroek of spijkerrokje. 

Heeft je kindje nog nieuwe kleurrijke kleding nodig? Dan ben je bij Superstellar helemaal aan het juiste adres. Neem een kijkje in de webshop om het gehele assortiment van de mooiste merken te bekijken of kom gezellig langs in de winkel.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties