• Stories

Stone Island kleding voor kinderen

Stone Island kleding voor kinderen

Voor de jongetjes die van unieke kledingstukken houden is het merk Stone Island uitermate geschikt. Met de items van Stone Island kun je hele stoere outfits creëren die een echte blikvanger zijn in het straatbeeld. In deze blog lees je meer over het merk en kom je erachter hoe je de items leuk kunt combineren. 

Stone Island is uniek

Het merk Stone Island is opgericht in 1982. Vanaf het begin doen zij veel onderzoek naar vezels en textiel. Door hiermee te experimenteren wordt er steeds weer een innovatief design gecreëerd. Stone Island maakt gebruik van materialen die nog nooit eerder zijn gebruikt in de kledingindustrie. 

Unieke materialen waar Stone Island bijvoorbeeld gebruik van heeft gemaakt, zijn thermogevoelige stoffen. Deze stoffen veranderen van kleur wanneer de temperatuur aan het schommelen is. Daarnaast hebben zij ook gebruik gemaakt van sterk reflecterende en roestvrijstalen stoffen. 

Misschien is het je al opgevallen uit de materiaalkeuze waar Stone Island gebruik van maakt, maar zij laten zich inspireren door uniformen en werkkleding. De uniformen en werkkleding worden opnieuw gecreëerd met de behoeften van tegenwoordig.

Stone Island kids

Stone Island heeft een breed assortiment aan kleding voor jongens. Je kunt voor verschillende gelegenheden outfits creëren in ieder seizoen. Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat er weer plaats gemaakt mag worden voor kleurrijke items. Voor kleurrijke items ben je bij Stone Island helemaal aan het juiste adres.

De kleur lila is tegenwoordig een echte trend geworden en zie je daarom regelmatig terug komen in de collectie van Stone Island. Je kunt kiezen voor een geheel lila kleurig trainingspak of kies ervoor om de sweater op leuke jeans te dragen. Er zijn ook t shirts, polo’s en zelfs jassen te vinden in de kleur lila.

Natuurlijk is er nog veel meer kleur in de collectie te vinden. Kies bijvoorbeeld een witte sweater in combinatie met een blauwe bodywarmer. Om de outfit stoerder te maken, kun je nog kiezen voor een stoere pet of vissershoedje. 

Voor speciale gelegenheden kan je zoontje netjes voor de dag komen met een prachtige polo in een van de voorjaarskleuren. Deze kan gecombineerd worden met een vest van Stone Island. Tegenwoordig zie je steeds meer laagjes voorbij komen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle jongenskleding van Stone Island? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste outfits.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties