• Stories

Kenzo Kids; de leukste kinderkleding

Kenzo Kids; de leukste kinderkleding

Ben je al bekend met het merk Kenzo Kids? Kinderen houden van dit prachtige merk door alle leuke kleuren en printjes. In deze blog lees je alles over het merk en worden er een aantal leuke items uitgelicht.

Het geheim achter Kenzo Kids

In de collecties van Kenzo Kids zie je pure levensvreugde en energie. Dit komt door de combinatie van vrolijke designs, felle kleuren en originele prints. Ieder item is ontworpen om een indruk achter te laten. Kinderen kunnen hiermee de kleding op vele manieren combineren waardoor zij hun eigen stijl al gaan ontwikkelen.

Kenzo maakt gebruik van een steeds terugkerend thema; de natuur. Je ziet regelmatig de tijger of een olifant terug komen in de ontwerpen. Door middel van de creatieve jungle designs, zijn je kinderen helemaal klaar om op avontuur te gaan. Zowel jongens als meisjes houden van deze leuke designs en dragen de items daarom ook graag.

Het is absoluut de moeite waard om je kindje kennis te laten maken met het merk Kenzo Kids. Alle items zijn geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit. De kleding is daarom ook bestand tegen een vlekje of stootje. Dit is natuurlijk wel ideaal voor spelende kinderen die regelmatig met vieze kleding thuis komen.

Onze favoriete items van Kenzo

Combineer een te gekke sweater of hoodie met een stoere spijkerbroek en je kindje is ready voor dagelijkse avonturen zoals school of een feestje. Staat er een sportievere activiteit op de planning? Trek dan een leuk joggingbroekje onder de trui.

Kenzo heeft ook te gekke sweatjurken voor meisjes. Ben je nog niet bekend met dit item? Lees dan eens de blog die wij hierover hebben geschreven. Deze kun je namelijk zowel stoer als netjes combineren waardoor een sweatjurk voor iedere gelegenheid geschikt is. Naast alle truien zijn er ook te gekke shirts in het assortiment te vinden. We zitten natuurlijk midden in de winter dus het is wel belangrijk dat we onze kindjes lekker warm aankleden. Trek daarom een heerlijk warme jack of vest over het shirtje aan.

Ook voor baby’s heeft Kenzo Kids te gekke items in het assortiment. Van boxpakjes tot aan schattige truitjes, je vindt het allemaal terug. Ook in deze collectie zie je het steeds terugkerende thema weer voorbij komen, namelijk de natuur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle prachtige items van Kenzo Kids? Neem dan snel een kijkje bij Superstellar. Wij hebben een breed assortiment van Kenzo voor baby’s en kinderen. Online zijn wij 24/7 geopend. In de winkel in Rotterdam helpen wij je graag met het uitkiezen en stijlen van de leukste items.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties