• Stories

Hippe kraamcadeau ideeen om indruk mee te maken

Hippe kraamcadeau ideeen om indruk mee te maken

Er zijn weinig dingen leuker dan bij de kraamvisite kennismaken met de schattige nieuwe baby. Daarbij wil jij natuurlijk de pasgeboren ouders en baby in de watten leggen met een leuk kraamcadeau. Je wilt vanzelfsprekend niet met lege handen komen! Maar wat is een leuk cadeau? Wij hebben wat opties voor jou op een rijtje gezet voor als je op zoek bent naar inspiratie!

Wat is een leuk kraamcadeau?

Dus wat is een geweldig kraamcadeau? Iets wat zowel nuttig als attent is, is altijd een winnaar. Maar als je echt indruk wilt maken, dan heb je iets speciaals nodig! Flink uitpakken en een goede indruk maken op de kersverse ouders, begrijpen wij als geen ander. Als je op zoek bent naar iets anders dan het gemiddelde baby cadeau, zijn hier een aantal ideeën om zowel baby als ouder enorm in de watten te leggen.

Merk babysokjes

Het lijkt een standaard keuze; de babysok als kraamcadeau. Toch hoeven babysokjes zeker niet ‘saai’ te zijn. Denk namelijk eens aan het geven van babysokjes van beroemde designers. Deze zijn een geweldige fashion statement voor elke trendy pasgeboren lieverd. 

Merken als Boss, Givenchy en Mayoral hebben een fantastische collectie aan premium sokjes. Deze sokjes zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook zacht en comfortabel voor de tere babyhuid. Bovendien zijn kleine babysokjes simpelweg schattig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en materialen, voor elke kleine prins/prinses is er wel een passende sok te vinden.

Ook babyslofjes zijn een goede optie. Deze bieden net iets meer steun dan normale baby sokken. Zodat je er zeker van kunt zijn dat de voetjes van de baby de hele dag warm en comfortabel zullen blijven! Ideaal voor de koudere dagen.

Items als sokjes of slofjes zijn toch wel een van de items die ouders bewaren als aandenken aan de babytijd. Hoe leuk is het dan als jij die cadeau hebt gegeven?

Wasgeluk van Essentia

Tijdens de kraamvisite zal er ongetwijfeld veel babykleding worden gegeven. Al die schattige nieuwe kleertjes moet natuurlijk wel gewassen worden. Hiervoor hebben wij het ideale kraamcadeau: Wasgeluk by Essentia. Wasgeluk is een wasparfum wat al de nieuwe babykleertjes heerlijk laat ruiken. Het is veilig voor het baby'tje, maar ook 100% natuurlijk, dierproefvrij en bio-based. Maatschappelijk bewuster kan haast niet!


We weten natuurlijk allemaal dat baby’s al heerlijk ruiken, maar met deze wasparfum toch net iets extra lekkerder. Met een klein scheutje laat je alle babywasjes heerlijk ruiken. Dat maakt die eerste wasjes nog specialer toch?!

Luxe cadeaupakket

Wie echt uit wil pakken, laat zich adviseren door ons team voor een mooi cadeaupakket. We stellen samen een complete baby-outfit samen die we natuurlijk extra luxe inpakken. Lekker makkelijk toch? Bovendien hebben wij alle ervaring in het samenstellen van de leukste en meest trendy setjes!

Wij vinden het geweldig om zowel modebewuste ouders als baby’s te verwennen. Daarom vinden we het stiekem erg leuk om zo’n cadeaupakket samen te stellen. We weten altijd wel dingen te vinden die uniek zijn en zeker in de smaak zullen vallen. Neem zeker eens contact met ons op, we zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen!

 

Babydekentje

Een mooi babydekentje is ook een prachtig kraamcadeau. Een dekentje heeft niet alleen een hoog knuffelgehalte, ze gaan ook nog eens lang mee. Aan een goed dekentje heb je jaren plezier. Bovendien komt een dekentje altijd wel van pas! Je kan ze gebruiken in het wiegje, maar ook als decoratie in de babykamer of je neemt het mee naar een dagje strand. Dit maakt het een perfect cadeau voor nieuwe ouders. Bij Superstellar verkopen we dekens van bekende merken. Extra speciaal dus! 

Luiertas

Kleding geven is schattig en leuk, maar soms wil je wat geven waar de kersverse ouders net wat meer aan hebben. Een speciaal, maar ook praktisch cadeau is dan bijvoorbeeld een luiertas. Een cadeau wat men dagelijks zal gebruiken en waar heel veel ouders veel waarde aan hechten. Bekijk onze collectie van exclusieve en vooral handige luiertassen! 

Shop het meest unieke kraamcadeau bij ons!

Wij hebben een breed aanbod als het gaat om babykleding of accessoires. Alle merken hebben hun eigen unieke design, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Dus als je op zoek bent naar een uniek kraamcadeau, zoek dan niet verder! Misschien weet je al precies wat je zoekt. Bij Superstellar ben je aan het juiste adres voor modieuze en luxe kraamcadeaus. Weet jij na het lezen van deze blog nog niet wat je wilt kopen? Kom dan eens langs in de winkel, wij helpen je hier graag verder. 

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties