• Stories

Merk babykleding, de nieuwste collecties

Merk babykleding, de nieuwste collecties

Inmiddels hangen alle nieuwe collecties van merken weer in de winkels. Ieder seizoen worden deze weer met zorg en aandacht uitgekozen door ons inkoopteam, zodat we zeker weten dat er voor iedereen iets leuks bij zit. In deze blog lichten we een aantal merken uit die de leukste en meest schattige babykleding hebben!

Babykleding meisje

De collecties voor meisjes veroveren meestal vele harten, door de schattige jurkjes en haarbandjes. Heel veel merken hebben dan ook dit seizoen weer de leukste kleertjes voor baby’s.

Balmain

Balmain staat bekend als een chique merk voor volwassenen, maar ook voor de allerkleinsten onder ons hebben ze de meest chique items. Zo zijn de boxpakjes bijvoorbeeld simpel, maar elegant. Ze zijn afgewerkt met het mooi logo met gouden details. De jurkjes en shorts hebben gouden knoopjes, wat het toch weer een elegante look geeft. Het zijn dus vooral de gouden details die dit merk speciaal maakt!

Monnalisa

Monnalisa is een van onze meest populaire merken en wij snappen heel goed waarom! Dit merk heeft namelijk de meest schattige rokjes en jurkjes voor baby meisjes. Ook in de nieuwste collecties zie je dit terugkomen. Ze maken gebruik van vooral de kleur roze, bloemetjes of beertjes op de kleding. Dit zorgt voor een hele lieve uitstraling in de kleding, waar vele harten van smelten.

Naast kleding hebben ze ook accessoires, zoals haarbanden of diadeem voor meisjes.

Kenzo kids

Ook Kenzo heeft heel veel roze tinten in de nieuwste collectie voor meisjes. Vooral lichte pastelkleuren in combinatie met schattige diertjes. Sowieso staat Kenzo natuurlijk bekend om de tijger, maar dit zie je ook altijd terug in de kleding. Dit zorgt voor een schattige outfit bij de allerkleinsten onder ons.

Babykleding jongen

Babykleding voor jongens is vergeleken met die van meisjes veel simpeler, maar ook enorm stoer! Sommige merken springen er dan ook dit seizoen weer uit.

Armani

Wie Armani kent, weet dat dit merk een casual en sportief merk is. De kleding zit altijd goed en ziet er ook enorm verzorgd uit. Niet al te veel poespas, maar ze gaan vooral voor kwaliteit! Ook in de nieuwe collectie zien we dit weer terug. Er is weer vooral gebruik gemaakt van de basiskleuren als wit, donkerblauw en zwart. Uitstekende basics voor je kleine prins!

Fendi

Fendi is een van die merken die een groot favoriet is bij jong én oud. Of het nu de luxe tassencollectie is of de babykleding. Dit merk heeft altijd de leukste pakjes en setjes voor jongens. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor een feestje, maar ook gewoon voor dagelijks! Met de bijpassende luiertas zijn jullie helemaal ready voor het nieuwe seizoen.

Moncler

Moncler kennen we allemaal van de bodywarmers of puffer jacks, maar het merk is meer dan dat! De kleding voor baby’s en vooral de jassen zijn een groot favoriet. Ook hebben ze dit seizoen weer de leukste petten en schoenen voor de allerkleinsten onder ons.

Uitgebreid assortiment van exclusieve merken

Dit zijn enkele merken waar wij de nieuwe collectie van wilden uitlichten, maar er zijn nog veel merken in ons assortiment die de tofste en leukste kleding hebben voor baby’s!

Als het gaat om merkkleding voor baby’s en kinderen, ben je bij Superstellar altijd aan het juiste adres. Ieder seizoen kiezen wij weer met zorg en passie de leukste collecties uit, zodat jouw kinderen kunnen stralen in deze kleding.

Niet alleen voor baby’s of kinderen hebben wij leuke items, ook voor jou als moeder of vader! Denk hierbij aan de exclusieve merk luiertassen of kinderwagens. Bekijk onze collecties online of kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties