• Stories

Feestelijke kleding voor jongens

Feestelijke kleding voor jongens

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat we weer onze uiterste best gaan doen om er leuk uit te zien. In deze blog lees je super leuke tips voor jongens als het gaat om feestelijke kleding.

Kerst outfit voor jongens

Het is bijna december en dat betekent tijd voor sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Met het sinterklaasfeest willen kinderen natuurlijk gewoon lekker een pietenpakje aan. Kerst en oud en nieuw daarentegen mogen we lekker gaan uitpakken. Ook jongens vinden het steeds belangrijker worden om er leuk uit te zien en daarom willen zij er ook lekker chique bij lopen tijdens de feestdagen.

Jongens houden natuurlijk van stoere kleding. Daarom is het met de feestdagen leuk om chique kleding moet stoere items te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een leuk overhemdje met een colbert, gecombineerd met een spijkerbroekje en leuke sneakers. Zo zijn jongens toch stoer gekleed op een feestelijke manier.

Het kerstdiner op school zit er natuurlijk ook weer aan te komen. Hier willen we onze jongens ook netjes voor kleden. Kies voor een nette spijkerbroek en een leuk overhemdje, gecombineerd met nette schoentjes. Je kindje is nu helemaal klaar om netjes aan te komen op school.

Om een outfit helemaal compleet te maken past een strikje natuurlijk wel heel leuk bij de feestdagen. Dit geeft je zijn outfit echt een boost. Tot slot mag je natuurlijk niet vergeten om de haren netjes te stijlen!

Leuke merken met feestelijke kleding

Er zijn verschillende merken waarmee je een te gekke feest outfit kan maken. Denk bijvoorbeeld aan Ralph Lauren. Zij hebben super leuke overhemden en nette truitjes die je hier overheen kunt dragen. Daarnaast hebben zij ook nog super leuke polo’s met lange mouwen.  

Bij Boss vind je ook super leuke feestkleding in het assortiment. Ook hier zijn leuke overhemden, truitjes en polo’s te vinden. Daarnaast zijn er ook nette spijkerbroekjes om mee te kunnen combineren.

Houd je van netjes, maar wel opvallend met leuke printjes? Dan zijn Burberry en Fendi de perfecte merken voor jou. Zij hebben allebei leuke overhemden, polo’s en truitjes in het assortiment. Om de outfit helemaal compleet te maken zijn er ook nog leuke accessoires te vinden zoals tassen, hoedjes, mutsen en sjaals.

Ben je ook nog opzoek naar een feestelijke outfit voor je zoontje? Bekijk dan snel het gehele assortiment in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de perfecte feest outfit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties