• Stories

Donkerblauw is een goede keuze in de kindergarderobe

Donkerblauw is een goede keuze in de kindergarderobe

In de wereld van kindermode zijn er talloze prachtige kleuren om uit te kiezen. Een van deze geweldige kleuren is toch wel donkerblauw. Donkerblauw is een tijdloze kleur die een belangrijke plaats verdient in de kindergarderobe. In deze blog kom je erachter waarom donkerblauw zo'n geweldige kleur is en met welke andere kleuren je dit het beste kunt combineren.

De voordelen van donkerblauw op een rijtje

Donkerblauw is een elegante kleur die nooit uit de mode zal raken. Het is klassiek en tijdloos waardoor het een uitstekende keuze is voor kinderkleding die lang meegaat. Of het nu gaat om een eenvoudig t-shirt of een chique jurkje of pantalon. Donkerblauw voegt een vleugje stijl en verfijning toe aan iedere outfit.

Voor ieder seizoen is donkerblauw ook zeer geschikt. Het is een heel veelzijdige kleur die zich per seizoen aanpast. Deze kleur kun je dragen voor dagelijkse activiteiten zoals school, maar ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Doordat het een hele neutrale kleur is, is het geschikt voor zowel jongens als meisjes. Hierdoor kun je de outfit van je zoontje en dochtertje leuk op elkaar afstemmen, waardoor zij met elkaar matchen.

Kinderen kunnen natuurlijk regelmatig knoeien waardoor er vlekken in de kleding komen. Het geheim van donkerblauw is dat je hier vlekken niet goed op ziet. Hierdoor blijft de kleding van je kinderen er de hele dag netjes en fris uitzien.

Donkerblauw combineren met andere kleuren

Een van de grootste voordelen van deze prachtige kleur is toch wel dat het heel gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Hierdoor kunnen ouders voor hun kinderen eindeloos mixen en matchen om verschillende looks te creëren.

Laten we beginnen door donkerblauw te combineren met wit. Dit is namelijk een klassieke combinatie die een frisse en tijdloze look creëert. Hierdoor is deze combinatie ook geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Een iets wat zachtere combinatie dan wit is de kleur crème. Dit zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Een kleur die ook heel goed samengaat met donkerblauw, is rood. Dit is een gewaagde en levendige combinatie waardoor het perfect is voor kinderen. Rood kan het diepe blauw accentueren en een opvallende stijlvolle uitstraling geven. Een kleurcombinatie die ook een levendige uitstraling geeft, is donkerblauw gecombineerd met geel. Het geeft een vrolijke en speelse uitstraling waardoor dit een goede keuze voor de zomer is.

Door gouden accenten toe te voegen aan de donkerblauwe outfit, creëer je een luxe en glamoureuze uitstraling. Hier wordt ieder kindje vrolijk van, toch? Zilver daarentegen geeft juist weer een koele en eigentijdse touch. Dit is zeer geschikt voor speciale gelegenheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar donkerblauwe kinderkleding? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je liever de kleding items bewonderen en passen in een fysieke winkel? Dan ben je bij ons in Rotterdam van harte welkom. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste maat en het combineren van een complete outfit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties