• Stories

Ralph Lauren voor de tijdloze klassiekers

Ralph Lauren voor de tijdloze klassiekers

Als we denken aan een merk dat synoniem staat aan tijdloze elegantie en stijl, hebben we het natuurlijk over Ralph Lauren. Zij hebben een naam opgebouwd als een van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld. In deze blog kom je erachter waarom dit zo is en ontdek je enkele iconische en tijdloze klassiekers die nog steeds plaats innemen in de garderobe van de jonge mode iconen.

Polo Ralph Lauren, een van de meest iconische items

Een van Ralph Lauren’s meest iconische en tijdloze creaties is ongetwijfeld het polo shirt. Het poloshirt introduceerde zij in de jaren 70. Al snel werd het een groot succes, wat het vandaag de dag nog steeds is. Het eenvoudige, maar toch verfijnde ontwerp van de polo met zijn kenmerkende polokraag heeft een onuitwisbare indruk gemaakt in de modewereld.

Tegenwoordig is het polo shirt een echte klassieker geworden voor zowel jongens als meisjes. Het item is heel veelzijdig en dus te dragen voor verschillende gelegenheden. Voor een dag naar school of andere dagelijkse activiteiten kun je een polo super leuk combineren met bijvoorbeeld een jeans. Ben je op zoek naar een leuke outfit voor een speciale gelegenheid? Dan kun je dezelfde polo kiezen. Voor de jongens kun je hem leuk combineren met een pantalon of voor de meisjes met een schattig rokje.

Ralph Lauren overhemd

Een andere tijdloze klassieker van Ralph Lauren is het overhemd. Ook dit item is weer een echt musthave voor de jonge mode iconen. Door de comfortabele pasvorm en duurzame stof is het overhemd ook weer geschikt voor zowel casual als chic gelegenheden. De overhemden zijn in allerlei prachtige kleuren te vinden waardoor er voor ieder kind wel een passend overhemd te vinden is.

Ralph Lauren weet als geen ander dat het belangrijk is dat kinderen zich vrij kunnen bewegen en niet worden belemmerd door de kleding die zij dragen. Ook bij de overhemden slagen zij er daarom in om ze comfortabel te maken. Hierdoor kunnen kinderen overal waar zij komen onbezorgd spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Kabeltrui

De volgende tijdloze klassieker zijn de kabeltruien. Deze kunnen los gedragen worden, maar kun je ook heel leuk combineren met de overhemden. De meisjes kunnen hun kabeltrui zelfs combineren over hun jurkje. Door de veelzijdigheid is dit ook weer een echte must have voor ieder seizoen. Deze zomer treffen we het helaas niet met het weer, waardoor je de outfit van je kinderen kunt opwarmen door middel van de kabeltrui. De kabeltruien worden zo genoemd door het kabelpatroon dat erin verwerkt zit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige kleding items van Ralph Lauren? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de kleding liever, samen met je kinderen, bewonderen en passen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Rotterdam. Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste maat en het combineren van een complete outfit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties