Trendy herfstkleuren voor kinderkleding

Trendy herfstkleuren voor kinderkleding

De bladeren gaan veranderen van groen naar warme tinten en de lucht wordt koeler. Dat betekent dat het weer tijd is voor de herfst en om de garderobe van onze kinderen te gaan updaten. In deze blog ontdek je de nieuwste trendy herfstkleuren voor kinderkleding waarmee zij altijd stijlvol voor de dag komen.

Herfstkleuren trends op een rijtje

De trendy herfstkleuren die we tegen zullen gaan komen, zijn zowel klassieke kleuren die weer terugkomen als kleuren die wat meer kleur brengen in je herfstige look. Dit najaar is er daarom voor iedere stijl, gelegenheid en weersomstandigheid wat wils te vinden. Natuurlijk blijf je zwart en wit altijd zien, maar de kleuren trends voor deze herfst heeft meer dan dat in petto. Om alvast een blik te geven op de grootste modekleuren voor de herfst, zetten we ze alvast voor je op een rijtje.

1. Rood

Laten we beginnen met rood. Het barbie roze wat we nu veel voorbij zien komen, gaat plaats maken voor vurig rood. Het is een onmisbare kleur en ideaal wanneer je wat meer leven aan je outfit wilt geven. Naast vurig rood, zul je ook wijnrood voorbij zien komen. Een klassieke herfstkleur die warmte aan elke outfit toevoegt.

2. Geel

Beige en crème moeten plaats gaan maken voor botergeel. Dit gaat namelijk een grote trend worden voor de herfst, waarmee je toch nog wat kleur kan toevoegen aan je look. Daarnaast zul je ook een warmere tint geel voorbij zien komen, namelijk mosterdgeel. Dit is een levendige kleur die het gevoel van de herfstzon vastlegt. Het voegt een vrolijke en speelse uitstraling toe aan de garderobe van je kind. 

3. Bruin

Roestbruin is een warme en aardse kleur die perfect past bij het herfstlandschap dat we weer gaan tegenkomen. Het geeft een comfort en knus gevoel aan kledingstukken zoals vesten en truien. Naast roestbruin zullen we ook veel chocoladebruin gaan tegenkomen. Deze kleur kan gebruikt worden voor een complete look.

4. Blauw

Van blauw gaan we ook weer twee hele verschillende tinten tegenkomen. Laten we beginnen met navy, een tijdloze kleur die zich goed leent voor de overgang van de zomer naar de herfst. Het is een goede basis voor outfits die goed gecombineerd kunnen worden met de andere herfstkleuren. De tweede blauwe tint die we zullen gaan zien is ijsblauw, hiermee geef je net iets meer kleur aan je outfit.

Modekleuren voor de herfst

Kleuren kun je eindeloos met elkaar combineren waardoor je steeds weer nieuwe outfits kunt creëren. Blijf daarom steeds weer nieuwe combinaties maken waar je kinderen vrolijk van worden.

Ben je nog op zoek naar prachtige meisjeskleding of jongenskleding voor de herfst garderobe van je kind? Neem dan snel een kijkje in onze webshop tussen alle topmerken. Kom je liever samen met je kinderen kijken en passen in een fysieke winkel? Dat kan uiteraard ook! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam. Wij helpen je graag bij het adviseren van de leukste kleurencombinaties en maten.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties