• Stories

Mason Garments schoenen voor de stijlvolle stapjes

Mason Garments schoenen voor de stijlvolle stapjes

Ben je op zoek naar een alledaagse sneaker voor je kind of juist een statement schoen die de outfit extra bijzonder maakt? Mason Garments heeft voor iedereen wel een favoriet paar in het assortiment. In deze blog kom je achter alle voordelen die het merk te bieden heeft.

Mason Garments zijn een echte aanvulling in de garderobe

Het merk Mason Garments is opgericht in 2012 door Rendi Aditia. Zijn doel was om de klassieke stijl van een tennisschoen te combineren met het comfort en de duurzaamheid van een hardloopschoen. De schoenen werden al snel een favoriet onder de sneaker liefhebbers. Sindsdien zijn er al meerdere lijnen uitgebracht met verschillende stijlen en kleuren. Eén ding heeft iedere schoen gemeen, namelijk de aandacht voor detail, het comfort en de hoogwaardige kwaliteit.

De sneakers worden in Italië geproduceerd van topkwaliteit materialen. Deze materialen resulteren in een luxueuze sneaker die duurzaam en ook nog eens stijlvol is. De Mason Garments kun je herkennen aan de prachtige zool. De zool bestaat uit ribbels die de schoen een extra stoere uitstraling geven. 

De schoenen zijn veelzijdig en makkelijk te combineren. Ze passen namelijk vrijwel bij iedere outfit. Gaat je kind een dag naar school, dan kun je ze heel leuk combineren met een spijkerbroek en een T-shirt. Staat er een speciale gelegenheid op de planning? Dan kun je de schoenen heel leuk combineren met een pantalon en overhemd of voor de meisjes een jurkje. Ook onder een korte broek kun je de schoenen combineren.

De perfecte kinder sneakers

Kinderen hebben een perfect paar sneakers nodig in de garderobe. De voeten zijn natuurlijk nog aan het ontwikkelen en dat betekent dat ze steun nodig hebben. De schoenen mogen dus niet te groot zijn. Daarnaast wil je dat de ontwikkeling ook niet wordt belemmerd, zorg daarom dat de schoenen ook niet te klein zijn.

Met het buiten spelen zijn kinderen veel aan het bewegen en rennen. Mason Garments weet als geen ander hoe belangrijk het comfort hierdoor is. Deze sneakers zijn daarom ideaal voor buiten spelende kinderen.

Wanneer je op zoek bent naar een sneaker die stijl, comfort en kwaliteit combineert, ben je bij Mason Garments aan het juiste adres. De sneakers vind je online in onze webshop. Neem dus snel een kijkje! Kom je liever met je kind passen in een fysieke winkel? Dat kan natuurlijk ook. Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam. Wij helpen je graag bij het nauwkeurig opmeten van de kindervoeten en het bepalen van de juiste maat.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties