• Stories

Uitgelichte merk; Fendi voor baby's en kinderen

Uitgelichte merk; Fendi voor baby's en kinderen

Fendi staat bekend om zijn hoogwaardige mode en accessoires. Zij maken gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen. Naast de prachtige heren en dames collectie hebben zij ook een heel mooi assortiment kinder- en babykleding.

Duurzame kinderkleding

Het merk Fendi is opgericht in 1925 door Eduardo en zijn vrouw Adele Fendi in Rome. Zij combineren traditie met moderniteit. De waarden uit het verleden waarborgen zij met moed om te durven, innoveren en verbazen. Hier zijn succes, imago, kwaliteit en glamour ook aan gekoppeld.

Fendi zet zich vanaf het begin al in om te werken met verantwoorde materialen van de hoogste kwaliteit. Hierbij is het van belang dat deze op een verantwoorde manier worden ingekocht en verwerkt. Mens en milieu staat hoog in het vaandel bij Fendi. De leveranciers voor materialen zijn bijna volledig gevestigd in Italië. Bij de toeleveringsketens doen zij er alles om aan de beste milieu en sociale normale te voldoen.

Fendi gelooft erin dat de grootste waarde in de mens zit. Zonder mensen kunnen zij niet bestaan en daarom zorgen zij goed voor het personeel. Duurzaamheid komt dagelijks terug in beslissingen die gemaakt moeten worden, het algemene doel van het merk en de strategieën. Hiermee is duurzaamheid een dagelijkse activiteit geworden. Dit willen zij daarom ook overbrengen in de fysieke winkels en de webshop.

Fendi baby

In 1965 kwam Karl Lagerfeld bij het merk Fendi. Als creatief directeur bedacht hij het dubbelen F motief, die je vandaag de dag nog steeds veel voorbij ziet komen in de collecties. Daarna zijn zij veel gebruik gaan maken van allerlei verschillende kleuren. Hier houden kinderen natuurlijk van.

Laten we een aantal Fendi baby items onder het daglicht brengen; om te beginnen met de hoedjes. Fendi heeft prachtige vissershoedjes in het assortiment die tegenwoordig weer helemaal trendy zijn. Op de hoedjes zie je natuurlijk het dubbele F printje gedrukt in de prachtige, kleurrijke stoffen. Houd je toch liever van een mutsje? Hier zijn natuurlijk ook prachtige exemplaren van te vinden.

Zowel voor kinderen als voor baby's heeft Fendi een prachtige kleding collectie waar echt alles in te vinden is. Broekjes, shirtjes, truitjes, vestjes en nog veel meer. Alles is voorzien van het iconische printje of logo waaraan je het merk kunt herkennen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het prachtige merk Fendi? Bij Superstellar hebben we een heel breed assortiment van het merk voor baby’s en kinderen. Neem dus snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wie weet loopt jouw kindje binnenkort ook rond in een prachtige outfit van Fendi.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties