• Stories

Leukste winterkleding voor baby en kind

Leukste winterkleding voor baby en kind

Buiten is er weer een vriezende kou aanwezig, dat betekent natuurlijk dat we onze kindjes warm moeten aankleden. In deze blog lees je hoe je je kindje lekker warm kunt aankleden en lichten we een aantal te gekke winter items uit. Lees je mee?

Winterjassen voor kinderen

Het belangrijkste winteritem om kinderen lekker warm te houden, is natuurlijk een winterjas. Bij het uitkiezen van een winterjas is de maat ontzetten belangrijk. Laat kinderen even gaan zitten en de armen omhoog doen om te kijken of de jas niet te kort is. Daarnaast moeten zij er ook goed in kunnen bewegen.

Let bij het aanschaffen van een nieuwe winterjas erop dat hij wind- en waterdicht is. Wind en nattigheid zorgt er namelijk voor dat je kindje snel afkoelt. Ben je opzoek naar een leuke regenjas? Bekijk dan eens de jassen van Igor. Deze jassen zijn wind en waterdicht en ook nog eens super modieus. De jassen zijn in allerlei leuke kleuren te verkrijgen, waardoor er voor iedereen wel een lievelingskleur tussen zit.

Naast de regenjassen van Igor, hebben wij nog veel meer te gekke winterjassen in het assortiment. Er zijn verschillende reversible jassen te vinden. Dit houdt in dat je de jas ook binnenste buiten kan dragen. Kortom twee jassen in één dus! Hierbij heb je meestal een kant met een rustige kleur en een opvallende kleur of print. Deze jassen zijn in het assortiment te vinden van onder andere Airforce, Fendi, Ralph Lauren en Boss.

 

Bekijk ook de meest schattige winterjassen voor baby's!

Leuke winterkleding

Onder de winterjas moet natuurlijk ook nog een lekkere dikke laag. Trek op het lichaampje een lekker hemdje die goed aansluit. Vervolgens kun je kiezen voor een lekkere dikke trui. Jongens zijn dol op hoodies. Kijk hiervoor eens naar merken zoals Palm Angels, Stone Island of Ralph Lauren. Meisjes houden van schattige elegante truitjes. Deze kun je vinden bij de merken Nik & Nik, Fendi en Mayoral.

Winteraccessoires zijn ook een echt musthave wanneer je naar buiten gaat. Via het hoofdje gaat warmte snel verloren. Zorg dus voor een lekkere warme muts die ook tot over de oren heen komt. Ga je voor een muts met een pompon of schattige oortjes? Het is allemaal mogelijk en bijna in iedere kleur verkrijgbaar. Naast een muts zijn handschoenen ook heel belangrijk. Tommy Hilfiger, Parajumpers en Calvin Klein hebben handschoenen bijpassend bij de mutsen.

Ligt je kindje nog lekker in een kinderwagen? Trek er dan een warm dekentje overheen. Burberry, Fendi en Monnalisa hebben te schattige dekentjes in het assortiment waar je je kindje lekker warm mee kunt houden. Zorg er daarnaast ook voor dat zij niet in de tocht liggen, trek het kapje dus goed over de baby heen.

Ben je ook nieuwsgierig naar alle te gekke winter items van Superstellar? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wij helpen je graag bij het kiezen van de leukste items!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties