• Stories

Tips voor kinderschoenen

Tips voor kinderschoenen

Kinderen groeien natuurlijk heel snel uit hun schoenen en hebben regelmatig een nieuw paar nodig. Is dit bij jouw kindje ook weer het geval? In deze blog lees je de trends van tegenwoordig en kom je erachter waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van kinderschoenen.

Kinderschoenen trends

  • Kinderlaarsjes

Bij laarsjes denk je waarschijnlijk al snel aan meisjes, maar er zijn ook te gekke laarsjes voor jongens te verkrijgen. Laarsjes zijn overigens ook nog eens geschikt voor ieder seizoen. Het is leuk te dragen onder een rokje of jurkje, maar ook onder een stoere broek. Let erop dat de laarsjes niet te strak om de benen zitten, zodat er nog een dikke maillot of sokken in gedragen kunnen worden.

  • Regenlaarzen

Naast prachtige leren laarsjes, heeft zowel je zoontje als dochtertje natuurlijk ook regenlaarzen nodig. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken waardoor je kindje onbezorgd in de plassen kan springen. Tegenwoordig zijn er prachtige regenlaarzen te koop, waarmee je kindje zeker voor de dag kunt komen.

  • Chelsea boots

De chelsea boots zijn helemaal de trend van tegenwoordig. Ook deze schoenen zijn zowel voor jongens als meisjes leuk te dragen Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk aan te trekken door het elastiek aan de zijkanten. Deze laarsjes zijn onder vrijwel iedere outfit te dragen en geschikt voor iedere gelegenheid. Ideaal, toch?

  • Kinder sneakers

Sneakers mogen natuurlijk niet ontbreken tussen de schoenen collectie van je kindje. Kinderen houden van deze schoenen, omdat zij er lekker comfortabel in kunnen bewegen en spelen. Daarnaast zijn deze ook onder iedere outfit te combineren. Er zijn natuurlijk onwijs veel verschillende sneakers. Het varieert in modellen en kleuren.

Waar moet je goed opletten bij het aanschaffen van kinder schoenen?

Om te beginnen is de schoenmaat natuurlijk ontzettend belangrijk, zowel in de lengte als in de breedte. Een verkeerde schoenmaat kan de ontwikkeling van de voetjes op een negatieve manier beïnvloeden. Bij Superstellar meten we de voetjes van jouw kindje nauwkeurig op. Per merk kunnen schoenmaten veranderen, hierdoor mag je niet blindelings uit gaan van één maat. Het is belangrijk dat er goed naar gekeken en gevoelt wordt hoeveel ruimte er is. De schoenen moeten goed aansluiten, maar het is ook belangrijk dat de teentjes goed kunnen spreiden en bewegen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je kiest voor de juiste zool. Doe je dit niet? Dit kan gevolgen hebben voor het looppatroon. Hierbij is een flexibele zool het meest geschikt.

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor je kindje? In de webshop bij Superstellar vind je verschillende schoenen van allerlei verschillende mooie designer merken. Wie weet loopt jouw kindje binnenkort rond in prachtige merk schoenen.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties