• Stories

Sweatjurk; hoe kun je deze leuk matchen?

Sweatjurk; hoe kun je deze leuk matchen?

De sweatjurk is de laatste tijd enorm populair geworden. Het is een heerlijk en comfortabel kledingstuk, die eigenlijk ook met veel andere items te combineren is. Maar wat is het eigenlijk en hoe kun je deze leuk stijlen?

Wat is een sweatjurk?

Een sweatjurk is eigenlijk de langere versie van een sweatshirt. Die kennen we natuurlijk allemaal als een sportieve trui die meestal basic is. Deze waren zo een succes, dat veel ontwerpers er jurken van hebben gemaakt. Eigenlijk is het dus een sportieve jurk, die warm en vooral heel comfortabel zit!

Het leuke van een sweatjurk is dat je hem op vele manieren kunt dragen. Je kunt het er sportief, maar ook chique en stijlvol uit laten zien. Met de juiste accessoires kun je je look echt veranderen! Ze zijn er zowel met en zonder capuchon. Met capuchon is het natuurlijk de langere versie van een hoodie.

Hoe match je dit?

  • Sportief

De hoodie variant van een sweatjurk is super sportief te stijlen. Trek er een lekkere maillot onder en een stoer sneakertje. Moet er nog een jasje overheen voor de kou? Dan is een bomberjack het ideale kledingstuk. Om het helemaal af te maken past hier ook nog een leuke rugzak bij.

  • Stoer

Het wordt natuurlijk al steeds kouder buiten en hier moeten we onze kindjes dan ook op kleden. Een sweatjurk is natuurlijk al lekker warm, om de beentjes ook warm te houden trekken we er lekker een leren legging onder aan. Dit kun je super leuk combineren met veterboots. Deze outfit maak je helemaal compleet met een te gekke muts.

  • Netjes

Uiteraard kun je het ook heel netjes stijlen. Kies hier voor een jurk zonder capuchon en trek er een leuk maillotje onder aan. Schattige laarsjes kunnen hier natuurlijk ook niet bij ontbreken. Voor buiten trek je hier een lekker warme teddy coat overheen. De outfit maak je helemaal af met schattige accessoires, zoals strikjes, in het haar.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om het matchen van een sweatjurk. Het hangt allemaal af van de gelegenheid. Meisjes worden super blij van dit kledingstuk, omdat het heerlijk comfortabel zit waardoor zij er lekker in kunnen spelen. Ben je nieuwsgierig geworden naar alle jurken voor meisjes? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Wie weet loopt ook jouw dochtertje binnenkort rond in een van deze leuke outfits!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties