• Stories

Stijlvolle haaraccessoires

Stijlvolle haaraccessoires

Ieder meisje is dol op haaraccessoires. Laat er toevallig net weer een trend teruggekomen zijn waar ieder meisje vrolijk van wordt. In dit artikel lees je wat de trend van tegenwoordig is en welke haaraccessoires ideaal zijn voor de jonge meiden.

Diadeem, de terugkomende trend

De meeste van ons zullen het item misschien al wel kennen, de diadeem. Jaren geleden zagen we de diadeem regelmatig voorbij komen. Door de jaren heen verdween dit te gekke item helaas uit het straatbeeld. Gelukkig is de diadeem weer helemaal terug in de modewereld en is het een echte trend, zowel bij de grote meiden als de jongere meisjes. 

Nog even voor de meiden die de diadeem niet kennen. Het is een sieraad dat je draagt op je hoofd. De gebogen band is meestal versierd met steentjes, parels, kralen, bloemen of andere elementen. Een diadeem maakt je outfit dus helemaal compleet. 

Vroeger werd een diadeem gedragen door koninginnen en prinsessen als teken van hun status en macht. Hierdoor is het een relatief chique item die je ook heel goed kunt combineren bij speciale gelegenheden.

Haaraccessoires voor meisjes

Naast de diadeems zijn er nog meer prachtige haaraccessoires voor meisjes. Denk bijvoorbeeld aan de scrunchies. Ook dit haaraccessoire is helemaal weer in de mode. We kennen de scrunchie uit de jaren ‘80 en ‘90 en zie je nu weer regelmatig voorbij komen in het straatbeeld. 

Een scrunchie is een haarelastiek die is gemaakt van stof. Een traditioneel elastiekje is er voor gemaakt om het haar heel strak bij elkaar te wikkelen. Een scrunchie daarentegen houdt het haar zachtjes bij elkaar waardoor het minder kans heeft tot beschadigen. 

De traditionele haarspeldjes kennen we natuurlijk allemaal. Dit zijn platte metalen clips die worden gebruikt om kleine plukjes haar op zijn plaats te houden. De speldjes worden voornamelijk gebruikt in combinatie met een knot of vlecht. Er zijn dan regelmatig kleine plukjes te vinden die er niet in passen en deze worden dan weggewerkt met een haarspeldje. Zeker voor de jonge meisjes is dit ideaal, zij hebben natuurlijk nog veel korte plukjes. Je kunt een speldje natuurlijk ook super leuk met los haar dragen. De voorste plukjes kun je dan uit het gezicht werken met een speldje.

Haaraccessoires online kopen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar alle prachtige haaraccessoires? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wie weet loopt jouw dochtertje binnenkort ook rond met te gekke haaraccessoires van de mooiste designer merken.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties