Nieuwste trends in merk babykleding

Nieuwste trends in merk babykleding

De sale is nog in volle gang, inmiddels zijn er kortingen tot wel 50% op geselecteerde items. De afprijzingen van de vorige collecties, betekent ook dat we plaats maken voor nieuwe collecties. In deze blog nemen we jullie mee in de trends van merk babykleding voor 2024!

Merk babykleding trends voor 2024

Inmiddels hebben we de eerste collecties van 2024 al ontvangen. Ieder jaar veranderen de trends weer een beetje. De ene keer zijn het vooral drukke patronen die in de mode zijn en de andere keer zijn het juist rustige patronen. Wat ons vooral opvalt in de nieuwe collecties, zijn de pastelkleuren.

Pastelkleuren zijn over het algemeen populair in kinderkleding. Dit omdat het makkelijke, maar vooral ook kinderlijke kleuren zijn. Deze kleuren passen goed bij alles, of je het nu combineert met wit of zwart.

Merken als Palm Angels, Moncler en Moschino gaan vooral voor baby blauw, babyroze of zachte kleuren als lila en mintgroen. Dit in combinatie met hun logo of een andere leuke print. Moncler heeft naast de pasteltinten uiteraard ook, zoals altijd, basic kleuren in het assortiment.

Printjes op kleding

Monnalisa heeft altijd de meest schattige kleding voor baby’s en ook dit seizoen bewijzen ze dit. Wat bij dit merk opvalt, is dat ze vooral gebruik maken van bloemenprint op de kleding. Denk hierbij aan witte rokjes of broekjes in combinatie met bloemen. Ook zien we veel franjes en strikjes voorbij komen voor het speelse effect! Dit hebben ze op spijkerjasjes, jurkjes, maar ook op t-shirts.

Strakke kleuren en printen in babykleding

Een merk wat bijna nooit teleurstelt in strakke kleding, is misschien wel Dsquared2. Ieder seizoen brengen ze weer statement items uit, die tijdloos zijn. Ze maken gebruik van standaard kleuren, die eigenlijk een nieuw leven krijgen in de kleding. Denk aan helderrood gecombineerd met zwart of wit. De basic items die eigenlijk altijd van waarde zullen blijven!

Ook Burberry is een merk die zich altijd vasthoudt aan bepaalde ontwerpen. Het patroon zie je terug in bijna iedere collectie, wat zich toch ieder jaar weer vertaald in een unieke collectie.

Dit geldt trouwens ook voor Fendi. Met een klein kleurenpallet weet dit merk ieder jaar weer de harten te veroveren van ouders.

Beige blijft een favoriet!

Beige kleding is al enkele jaren een favoriet voor vooral de lente- en zomermaanden. Het geeft een ‘schoon’ en fris effect, waardoor jong en oud hier gek op is. Balmain, Guess en Chloe hebben in hun collecties veel beige tinten. Naast dat het fris oogt, zijn deze kleuren ook heel makkelijk in combinatie met andere kleuren. Eigenlijk past het vrijwel met alles.

Shop merk babykleding bij Superstellar

Bij Superstellar hebben we ieder seizoen weer de nieuwste en meest unieke items voor baby’s. Deze worden iedere keer weer met zorg uitgekozen, zodat we zeker weten dat er voor iedereen iets bij zit. Of je nu op zoek bent naar pasteltinten, drukke printjes of gewoon basic kleuren. Wij hebben talloze merken die voldoen aan jouw wensen of smaak!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties