Musthave designer items voor kinderen

Musthave designer items voor kinderen

Ontdek de wereld van merk kinderkleding waar elegantie en speelsheid hand in hand gaan. Wij hebben in deze blog de musthave designer items voor kinderen op een rij gezet! Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon voor dagelijks, er zit zeker iets voor jou ertussen.

Comfort in kinderkleding is the key

Comfort is belangrijk voor ons als ouders, maar ook zeker voor de kleintjes. Al een aantal jaar zijn joggingpakken voor kinderen populair aan het worden en ook dit jaar zien we dit terug. Heerlijke pakken gemaakt van goede kwaliteit stoffen om je kind het maximale comfort te bieden! Vooral Palm Angels pakt dit goed aan door comfort te combineren met stijl.

Ook merken als Boss en Dolce & Gabbana hebben steeds meer items die er stijlvol uitzien, maar ook enorm comfortabel zijn. Denk aan shorts voor jongens van zachte stoffen of t-shirts. De nieuwe collectie voor jongens bevat vooral veel stoere items!

Kindersneakers als statement

Kinderen houden van rennen en spelen, dus waarom niet in stijl? Sneakers van onder andere Dsqaured2Versace of Off-White zijn hier uiterst geschikt voor. Ze zijn comfortabel, zien er stijlvol uit en zijn zeker een statement.

Als je graag een designer item wilt voor je kind, zijn sneakers zeker een goede optie! Je maakt er elke outfit mee af, waardoor het altijd een statement piece blijft.

Accessoires voor kinderen

Veel items vallen onder accessoires, maar de meest vooraanstaande items zijn tassen of petten. Deze kunnen een outfit van je kind namelijk helemaal veranderen. Met een pet kun je een neutrale outfit een hele stoere look geven. Een tas dient meestal als een echte finishing touch, of ze het nu voor school gebruiken of voor een dagje weg.

De petten van vooral Dsquared2, Burberry en Palm Angels zijn een groot favoriet. De Burberry pet kan zelfs op 2 manieren gedragen worden, door het reversible ontwerp. Ideaal toch?

Bij tassen kun je kiezen uit verschillende soorten stijlen. Denk hierbij aan stoere heuptassen, rugzakken of juist hele schattige schoudertasjes.

Met een pet of tas, weet je ook zeker dat je een designer statement item hebt voor je kind! Deze zullen ze jarenlang gebruiken én zijn de perfecte aanvulling op iedere outfit.

Shop merk kinderkleding bij Superstellar

Wat de stijl van je kind ook is, wij weten zeker dat er iets tussen onze collectie zit! Ontdek daarom snel de collectie op onze webshop en shop vandaag nog een statement designer item voor je kind, nichtje of neefje.

Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 zijn geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog op te sturen. Toch liever langskomen en passen in de winkel? Je bent altijd van harte welkom in onze winkels in Rotterdam!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties