• Stories

Lente vibes voor kinderen!

Lente vibes voor kinderen!

Het wordt eindelijk weer steeds mooier weer en daar hoort natuurlijk ook een andere soort garderobe bij. De zwarte outfits kunnen weer terug de kast in en alle kleurrijke items mogen weer tevoorschijn komen. Lees hieronder onze tips voor lente kleding!

Lente kleding trends op een rijtje

Een echte trend deze lente zijn toch wel de pastelkleuren. Pastelkleuren zijn zachte en lichte tinten. De meest bekende en voorkomende pastelkleuren zijn lichtroze, lichtblauw, lichtgroen, lichtgeel en lila. Deze tinten zie je daarom ook regelmatig voorbij komen in het straatbeeld.

De pastelkleuren kun je ook mooi combineren met hele felle kleuren. Hierbij kun je kiezen voor kleuren met dezelfde tint, bijvoorbeeld lichtroze combineren met fuchsia roze of lichtblauw combineren met kobalt blauw. Je kunt er ook voor kiezen om kleuren te matchen die juist tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichtblauw in combinatie met fel oranje.

Naast alle kleur is denim ook een echte trend die je in de lente veel voorbij zult zien komen. We kennen natuurlijk allemaal de jeans, maar dit is niet het enige item dat we in denim zien. In het straatbeeld zien we heel veel spijkerjasjes voorbij komen en voor de meisjes denim jurkjes en rokjes. De denim items kunnen uiteraard weer prachtig gestyled worden met een aantal kleurrijke items.

Lente outfit inspiratie

Voor de meisjes zijn er verschillende spijkerrokjes te vinden in het assortiment van allerlei prachtige designer merken. Combineer jouw favoriete spijkerrokje met een pastelkleurig T-shirt en een paar te gekke cowboy boots. Deze outfit kun je afmaken met een leuk jack. Hierbij kun je kiezen voor een spijkerjasje, je creëert dan een denim op denim look. Houd je hier niet zo van? Dan kun je kiezen voor een te gek bomberjack in een felroze kleur.

Jongens houden ook ontzettend van denim. Kies daarom voor een stoer spijkerjack gecombineerd met een beige of lichtgrijze broek. Voor een totale denim look kun je natuurlijk ook kiezen voor een jeans. Stijl deze outfit af met een fel blauw T-shirt en fel blauwe schoenen. Jongens houden ervan om zich stoer te kleden en zullen deze outfit daarom helemaal geweldig vinden.

Voor een speciale gelegenheid zijn er ook prachtige lente outfits te vinden. De meisjes kunnen bijvoorbeeld een leuk kleurrijk jurkje aan die ze kunnen combineren met een spijkerjasje en laarsjes. Jongens kunnen kiezen voor een pantalon, gecombineerd met een lichtblauw overhemdje en nette schoenen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle leuke lente outfits? Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wie weet loopt jouw kindje er binnenkort ook lekker kleurrijk bij.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties