• Stories

Gelegenheidskleding voor de kleine mode iconen

Gelegenheidskleding voor de kleine mode iconen

Familiefeesten, bruiloften of andere speciale evenementen, gelegenheidskleding hoort erbij. Ben je op zoek naar inspiratie voor je kleine fashionista of fashionisto? Lees dan snel verder in deze blog. 

Inspiratie voor de leukste gelegenheidskleding

Laten we beginnen met de meisjes. Een schattige jurk is meestal toch wel de favoriet als het gaat om gelegenheidskleding. Kies bijvoorbeeld voor een elegante tule jurk voor een formele gelegenheid. Kijk hiervoor eens naar merken zoals Fendi, Monnalisa of Liu Jo. Voor een bruiloft kan er gekozen worden voor een gezellige, kleurrijke jurk. Hiervoor kun je eens kijken naar merken zoals Ralph Lauren, Mayoral en Guess

Bij een stijlvolle jumpsuit denken we misschien al snel aan volwassenen. Ook voor kinderen zijn er prachtige jumpsuits te vinden die geschikt zijn als gelegenheidskleding. Kijk bijvoorbeeld eens naar de jumpsuit van Liu Jo of Monnalisa. Maak de outfit compleet door er een prachtige haarband bij te dragen.

Voor de jongens zijn er natuurlijk ook prachtige outfits voor gelegenheidskleding. Ben je op zoek naar een hele formele outfit? Ga dan voor een prachtig colbert in combinatie met een pantalon en een overhemd. Je kunt het colbert natuurlijk ook casual stijlen. Combineer het dan met een spijkerbroek. Maak de look af met een paar mooie loafers. Voor colberts kun je eens kijken naar merken zoals Boss of Mayoral.

Gelegenheidskleding, waar moet je op letten?

Bij gelegenheidskleding is het natuurlijk van belang dat kinderen er modieus en netjes uitzien. Daarnaast is comfort ook erg van belang. Er is namelijk vast een speelhoek te vinden bij de gelegenheid waar jullie naartoe gaan. Kies daarom voor een zachte en ademende stof die de kinderen niet beperken in de beweging. Vermijd strakke kleding zodat je kinderen lekker kunnen gaan spelen. 

Het is van groot belang dat kinderen zich fijn voelen in de kleding die zij dragen. Wanneer zij zich niet fijn voelen, zullen zij het minder naar hun zin hebben op het evenement. Dat wil je niet als ouder, toch? Laat de kleintjes mee beslissen in de keuze voor gelegenheidskleding. Zo laten zij hun creativiteit zien en ontwikkelen zij hun eigen stijl. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige gelegenheidskleding? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Veel plezier met het shoppen van de te gekke gelegenheidskleding. Wie weet loopt jouw zoontje of dochtertje binnenkort ook rond in een stijlvolle en modieuze outfit. 

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties