De perfecte outfit voor het sterrenbeeld Stier!

De perfecte outfit voor het sterrenbeeld Stier!

Outfits zijn vaak een weerspiegeling van iemands karakter, ook bij kinderen! Zo houdt het ene kind van simpele kleding terwijl de andere misschien voor de meest fleurige kleuren wil gaan. Het heeft allemaal te maken met hun karakter en persoonlijkheid en natuurlijk ook met interesses. Iedere persoonlijkheid is uniek, maar het sterrenbeeld heeft hier ook een groot aandeel in! In deze blog lichten we de eigenschappen van een stier uit en delen we onze ideeën voor outfits, lees je mee?

Het sterrenbeeld stier

De stier is een van de aardetekens als het komt op sterrenbeelden. Kinderen die dit sterrenbeeld hebben, staan vaak bekend om hun standvastigheid, liefde voor comfort en zijn vaak praktisch ingesteld. Ze stralen kalmte, maar krachtige energie uit en zijn sterk in alles wat ze doen! Daarbij hebben ze vaak ook een eigen sterke mening, herkenbaar?

Deze kinderen hechten vaak ook veel waarde aan gezellige activiteiten, maar vooral aan gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, samen een boekje lezen, knuffelen of juist op avontuur gaan! Ze zijn geduldig, maar kunnen ook wel koppig zijn als ze overtuigd zijn van hun eigen standpunten. Ze weten dus zeker goed wat ze doen.

De perfecte kinderkleding voor de Stier

Als je kind dus is geboren tussen 21 april en 20 mei, heb je te maken met een stier. Doordat ze zo goed weten wat ze willen, en hierin ook wel koppig kunnen zijn, weten ze al vroeg wat ze wel en niet leuk vinden. Dit zul je ook zeker merken in hun keuzes voor kleding, schoenen of accessoires!

Laat dus je kind vooral zelf kiezen door bijvoorbeeld samen te gaan winkelen. Zo kan hij of zij een eigen keuze maken, waardoor je zeker weet dat het in de smaak valt. Merken als Moncler, Fendi en Palm Angels zijn bijvoorbeeld hele goede keuzes. Deze zijn simpel, maar enorm comfortabel en hebben een eigen statement. Net zoals je kleine stier!

Het leukste wat er is, is om de persoonlijkheid van je kleintje te ontdekken. Natuurlijk is iedereen anders en hoeft een sterrenbeeld dit niet te bepalen. Niet iedereen hoeft hier in te geloven uiteraard! 

Ontdek op onze webshop talloze stijlen kinderkleding van diverse top designermerken! Wat voor stijl je ook zoekt, wij weten zeker dat er iets tussen zit. Alle bestellingen worden in de meeste gevallen dezelfde dag nog opgestuurd, gratis vanaf €100!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties