De perfecte meisjes sandalen

De perfecte meisjes sandalen

Op zoek naar de perfecte meisjes sandalen? In onze vorige blog hadden we het over de perfecte sandalen voor jongens, dus nemen we vandaag de tijd om die voor meisjes uit te lichten! Ontdek onze uitgebreide collectie online!

Meisjes sandalen met veel bling

Meisjes houden van sandalen met veel bling, zoals glitters of metallic. Dit past vaak ook bij de fleurige outfits die er zijn voor meisjes. Of je nu kiest voor leuke gouden details of strikjes, wij hebben de leukste merken die passen bij deze smaak. 

Michael Kors

Als je op zoek bent naar een merk met een vleugje luxe, maar vooral veel comfort, is Michael Kors een hele goede optie! De meisjes sandalen collectie van Michael Kors biedt veel glamoureuze opties met de mooiste details. Ideaal om dagelijks te dragen, maar ook voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of feestje. Deze sandalen zullen prachtig staan onder een rokje of jurkje.

Michael Kors Meisjes Sandalen Off White

Liu Jo

Ook Liu Jo past perfect in de stijl van bling en fleur. Dit Italiaanse merk heeft de perfecte metallic accenten en versieringen op de sandalen. De ontwerpen zijn vaak heel simpel, maar elegant genoeg voor een feestje. Dit maakt het dan ook makkelijk te combineren met alle kleuren. 

Liu Jo Meisjes Sandalen Zilver

Andanines

Het merk Andanines staat bekend om de hoogwaardige kinderschoenen. De meisjes sandalen van dit merk, zijn zowel elegant als comfortabel. Dit merk gebruikt vaak goede materialen als leer en combineert dit met zachte kleuren en versieringen. Denk bij versieringen aan vlechten, strikjes en nog veel meer!

Andanines Kinder Meisjes Sandalen Goud

Basic tijdloze kindersandalen

Als je meer op zoek bent naar basic tijdloze sandalen voor kinderen, zijn merken als Birkenstock en Ugg altijd een goede optie! Beide merken staan bekend om hun sandalen en slippers die ieder jaar en seizoen weer populair zijn. 

Zo staat Birkenstock bekend om de ergonomische voetbedden en UGG vooral om de zachtheid en comfort. Beide merken zijn tijdloos en blijven ieder jaar weer een groot favoriet.

Zo hebben we nog veel meer merken die goede en kwalitatieve sandalen hebben voor kinderen. Ontdek onze collectie en bestel vandaag nog je favoriet!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties