Babyshower cadeau ideeën 2024

Babyshower cadeau ideeën 2024

Anno 2024 zijn babyshowers niet meer weg te denken. Het is voor veel aanstaande moeders het ideale moment om de laatste benodigdheden voor hun baby te ontvangen. De meeste stellen ook alvast een lijstje op met eventuele babyshower cadeau ideeën. Hierin noteren ze wat ze zelf nog nodig hebben, maar ook wat nog ergens op een wishlist staat. 

Dit soort lijstjes zijn ideaal als je nog helemaal geen idee hebt wat je als cadeau zou willen geven. Het is dus altijd aanbevolen om de organisator te raadplegen of er zo een lijst is. Dit zal je zoektocht iets makkelijker maken. 

Is er geen lijst en mag je zelf bedenken wat je cadeau gaat geven? Dan hebben wij een aantal leuke ideeën waar je wellicht iets aan hebt!

Babyslofjes als babyshower cadeau

Babyslofjes zijn een van de leukste, liefste en meest praktische cadeautjes die je kunt geven! Het is sentimenteel en zal waarschijnlijk voor altijd bewaard worden door de ouders. Daarnaast hoeven baby’s nog helemaal niet te lopen om dit te dragen, maar dient het vooral om de kleine voetjes warm en comfortabel te houden. 

De babyslofjes van Uggs zijn ideaal als cadeau voor aanstaande ouders. Ze zijn schattig en zullen iedere outfit aanvullen! Bekijk hieronder een van de vele slofjes die we hebben!

 

 

Baby accessoires

Als je geen kleding cadeau wilt geven, zijn baby accessoires altijd een goed idee! Denk bijvoorbeeld aan slabbetjes, knuffels, speentjes, flesjes en nog veel meer. 

Hoe schattig is het om een baby te zien met een slabbetje van Boss? Of een speentje van Chloe? Maar ook de knuffels van Doudou et Compagnie zijn ideaal om cadeau te geven.

 

 

Stel je eigen babyshower cadeau samen

Wat altijd een goed idee is, is om zelf een pakketje samen te stellen. Een combinatie van bijvoorbeeld kleding, accessoires, luiers enzovoort. Koop een mandje in de stijl van de babykamer en vul deze met allemaal verschillende items die je leuk vindt. Deze kun je vervolgens leuk inpakken met doorzichtige folie en een strikje. 

Naast dat het leuk is om zulke pakketjes te ontvangen, heeft de moeder ook nog eens iets aan het mandje.

Bij Superstellar denken wij heel graag mee aan het samenstellen van de leukste babyshower cadeau pakketjes! In onze babywinkel in Rotterdam, staan onze collega’s klaar om je te helpen én ook nog eens leuk in te pakken!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties