• Stories

Wasgeluk, wasparfum voor frisse kleding

Wasgeluk, wasparfum voor frisse kleding

Houd jij er ook zo van als je kleding heerlijk naar wasverzachter of wasmiddel ruikt? Geef ze een oppepper met een vleugje wasgeluk! Je kleren zullen niet alleen heerlijk ruiken, maar is daarbij ook nog eens geschikt voor de gevoelige huid.

Essentia wasparfum

Essentia wasparfum is speciaal ontwikkeld voor iedereen die houdt van heerlijke geuren op kleding. De geur van net gewassen geleden door het hele huis, maakt iedereen gelukkig. Toch komt het wel eens voor dat deze geuren niet blijven hangen op de kleding na het drogen. Dat is jammer, want hoe lekker is het als je deze geur nog ruikt tijdens het dragen?

Essentia wasgeluk zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Deze geur is ontwikkeld om kleding een aangename en langdurige geur te geven, waardoor het ook geschikt is voor speciale gelegenheden. Het bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten zoals essentiële oliën, kruiden en bloemenextracten, waardoor dit ook niet schadelijk is voor de huid.

Het is gemakkelijk te gebruiken: voeg gewoon een paar druppels van het parfum direct toe aan uw laatste spoelcyclus en laat uw kleren drogen met extra frisheid! De kleding van je baby of kind, zal elke keer dat ze gedraagt worden heerlijk ruiken!

Heerlijke geuren van Wasgeluk

Naast kleding, kun je de wasparfum ook gebruiken op lakens, handdoeken, kussenslopen etc. Wil je deze geuren blijven ruiken in je huis? Kies dan voor de fabric refreshener! Dit is in een handige spuitfles, zodat je het kunt spuiten op je kleding. Maar ook kun je het spuiten op tapijten, kussenslopen of je gordijnen. Zo blijft de geur heerlijk in je huis hangen.

Wasgeluk heeft verschillende soorten geuren in het assortiment. Fris, bloemig of hele zachte geuren. Zo zijn bijvoorbeeld geuren als katoen of jasmijn een groot favoriet onder velen. Ook lavendel en citrus geuren worden geliefd. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Ideaal cadeau voor een babyshower of verjaardag

Ben je binnenkort uitgenodigd voor een babyshower of verjaardag van een baby, kind of volwassene? Een fles van Wasgeluk is dan een ideaal product om cadeau te geven! Maak er een leuk pakketje van en verwen je vriendin, moeder, zus of wie dan ook! Ontdek alle geuren van Wasgeluk op onze webshop of kom langs in de winkel om de geuren te beleven.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties