Suikerfeest 2024; de leukste outfits voor baby en kind

Suikerfeest 2024; de leukste outfits voor baby en kind

Het Suikerfeest, ook wel Eid genoemd, is een van de meest betekenisvolle momenten voor moslims. Het is een dag (of dagen) van dankbaarheid, samenzijn en feestelijkheid. Gezinnen komen samen en vooral kinderen en baby’s worden verwend met cadeautjes. Tijdens zo een feest hoort natuurlijk ook een leuke outfit voor je kind of baby, wij hebben daarom wat leuke ideeën voor een Eid outfit!

Eid outfit inspiratie

Het uitzoeken en samenstellen van een eid outfit is een van de leukste activiteiten. Veel kinderen verheugen zich ook op dit moment. Ze vinden het geweldig om samen het centrum in te gaan om alle kledingwinkels af te gaan voor de leukste outfits. Sommige kiezen er ook voor om te gaan voor traditionele kleding, zoals een abaya of jellaba. 

Wij hebben de leukste tips als je nog op zoek bent naar inspiratie voor een schattige eid outfit.

Baby jurkjes; ga voor je kleine prinsesje voor een schattig baby jurkje. De jurkjes van Mayoral zijn bijvoorbeeld ideaal voor een feestelijke dag door het gebruik van franjes en strikjes. Wil je een iets simpelere outfit? Dan hebben we ook basic jurkjes van Chloe of Givenchy!

Baby overhemd; ga voor je kleine prins voor een mooi overhemd van bijvoorbeeld Armani of Tommy Hilfiger! Combineer deze met een broekje of jeans voor een feestelijke outfit.

Eid outfit kind

Voor kinderen is het makkelijker om een outfit uit te kiezen, omdat ze zelf meestal de keuze willen maken. Toch hebben we ook voor hun een paar categorieën uitgelicht:

Op feestelijke dagen of momenten, zit je eigenlijk altijd goed met een overhemd voor jongens. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld gaan voor een nette outfit met Balmain, Burberry of Ralph Lauren. Liever een stoere outfit? Bekijk dan de denim overhemden van Palm Angels of Dolce & Gabbana!

Voor meisjes kun je gaan voor een schattig rokje van verschillende topmerken zoals Liu Jo of Michael Kors. Combineer dit met een vestje, t-shirt, blouse én maillot en je hebt een outfit!

Accessoires zijn onmisbaar

Bij een outfit, zijn accessoires natuurlijk onmisbaar. Denk hierbij aan leuke haarspelden, haarbandjes, riemen etc. Voor meisjes zijn tasjes bijvoorbeeld heel leuk om een outfit mee af te maken, maar ook om snoepgoed en geld te bewaren.

Wij hebben een uitgebreide collectie aan babykleding, jongenskleding en meisjeskleding. Zo kunnen jullie de leukste Eid outfit shoppen bij Superstellar! Bestel vandaag nog je favoriete items, zodat je op tijd nog je bestelling ontvangt voor Eid! Vandaag besteld is in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties