Outfit inspiratie met Moncler

Outfit inspiratie met Moncler

Outfit inspiratie is misschien wel een van de meest gezochte tips onder alle doelgroepen. Of je dit als ouder of verzorger nou voor jezelf zoekt of voor je kind. Soms weten we het gewoon even niet en hebben we tips of voorbeelden nodig om de leukste outfits te creëren. 

In deze blog hebben wij leuke outfit inspiraties met het merk Moncler, zodat je precies weet hoe je deze items leuk bij elkaar kunt stijlen!

Moncler bodywarmer of zomerjas

De eerste dagen van maart zijn zonnig en beloofd veel goeds voor het najaar! We kunnen eindelijk de winterjassen opbergen en plaats maken voor dunne jasjes. De Moncler bodywarmer en Moncler zomerjas voor kinderen, zijn dan ook een groot favoriet onder ouders! 

De Moncler bodywarmer kun je nu goed combineren met een trui, hoodie of sweater. Als het wat warmer wordt, kun je gaan voor een t-shirt of blouse. Met toffe jeans of een broek, is je kind klaar om te gaan!

De zomerjassen van dit merk zijn ideaal als tussenjas. Of dit nou voor de lente of herfst is, het is perfect om te dragen over een trui of t-shirt.

Polo shirt voor baby’s en kids

Naast de jassen en bodywarmers, is de Moncler polo een van de meest populaire items. Vooral in de lente en zomer worden deze items enorm geliefd. De 2 delige pakjes voor baby’s zijn er in verschillende kleuren. Zo heb je gelijk een complete set en hoef je niet na te denken over een combinatie. Ook voor kinderen hebben we de mooiste Moncler polo op onze webshop.

Naast kleding zijn accessoires natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een outfit. Zo kun je met een pet, muts of sjaal je outfit een heel andere look geven. En wat is nou schattiger dan een kind of baby met een pet? Maak de outfits van je kleintjes af met stoere accessoires van Moncler!

Ontdek de nieuwe collectie op onze webshop en bestel vandaag nog je favoriete items!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties