Nieuwe collectie van Ralph Lauren

Nieuwe collectie van Ralph Lauren

Als je denkt aan nette kleding, is Ralph Lauren misschien wel een van de eerste merken waar je aan denkt. Het merk staat bekend om vooral de klassieke en tijdloze stijl, die ook is vertaald in hun baby- en kinderkleding lijnen. Met dit merk heb je altijd een goed outfit voor een feestje, evenement of gewoon voor dagelijks. 

Ralph Lauren baby

De nieuwe collectie van Ralph Lauren baby, bevat vooral voor fleurige en zomerse kleuren. Door het gebruik van felle de zomerse kleuren, bieden ze een frisse en vrolijke uitstraling. Zo hebben ze gele en groene zwembroekjes voor jongens, maar ook in mooie pastelkleuren. Ook bevat de collectie schattige zwempakjes voor meisjes. 

Naast de zwemkleding bevat de collectie ook alledaagse items die de kenmerkende stijl van Ralph Lauren uitstralen. De beroemde poloshirts, een musthave van het merk, bieden een klassieke, preppy look die zowel comfortabel als stijlvol is voor de kleintjes. Voor meisjes zijn er jurkjes in de collectie die variëren van casual tot meer geklede stijlen, perfect voor een verscheidenheid aan gelegenheden.

Een van de sterke punten van de Ralph Lauren baby collectie,  is de veelzijdigheid en combineerbaarheid van de kledingstukken. Ouders kunnen gemakkelijk items mixen en matchen om verschillende looks te creëren, van speeltuin-ready outfits tot meer formele looks voor speciale gelegenheden.

Ralph Lauren kids

Naast de schattige baby collectie, hebben wij in het assortiment ook Ralph Lauren kids! Ook in deze collectie is voor het nieuwe seizoen vooral gebruik gemaakt van een combinatie van zomerse kleuren en pasteltinten. 

Net als bij de babylijn en collectie voor volwassenen, is het iconische Ralph Lauren poloshirt een vast onderdeel van de kids-collectie. Deze poloshirts, beschikbaar in verschillende kleuren, behouden hun klassieke uitstraling met de herkenbare polospeler-logo en bieden veelzijdigheid voor zowel casual als nettere gelegenheden. Ze zijn gemakkelijk te combineren met andere items uit de collectie, zoals shorts, rokjes, of jeans, waardoor ze een onmisbaar item zijn in de garderobe van elk kind.

De kinderkleding van Ralph Lauren is niet alleen modieus maar ook praktisch, gemaakt om comfortabel te zijn en bestand tegen de dagelijkse avonturen van kinderen.

Bestel de leukste merken bij Superstellar

Met deze nieuwe collectie biedt Ralph Lauren ouders en kinderen de mogelijkheid om stijlvolle outfits te creëren die zowel modern als tijdloos aanvoelen. Of het nu voor een dag op school is, een speciale gelegenheid of gewoon voor alledaags plezier, de collectie biedt kleding die zowel mooi als functioneel is! 

Bekijk op onze webshop de nieuwste collecties en plaats vandaag nog je bestelling voor een snelle levering!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties