Nieuw merk: MC2 Saint Barth!

Nieuw merk: MC2 Saint Barth!

Wanneer het gaat over het combineren van speelsheid met stijl in kindermode, staat MC2 Saint Barth hoog op de lijst van merken die deze balans perfect weten te vinden. Bij Superstellar verkopen we sinds kort dit toffe merk voor kids, ontdek de collectie op onze webshop!

MC2 Saint Barth

Oorspronkelijk geïnspireerd door de betoverende wateren en het relaxte leven op het eiland Saint Barth, biedt MC2 Saint Barth een kinderkledinglijn die zowel de levendigheid van de kindertijd als de elegantie van het eiland weerspiegelt. Momenteel hebben wij in de collectie de leukste zwemkleding voor meisjes van dit merk. Denk hierbij aan fleurige bikini's of badpakken.

Wat maakt MC2 Saint Barth uniek?

MC2 Saint Barth staat bekend om zijn heldere kleuren, levendige prints en uitzonderlijke kwaliteit. De kindercollectie is geen uitzondering. Met items variërend van zwemkleding tot casual kleding, biedt het merk kledingstukken die ideaal zijn voor zowel stranddagen als alledaags plezier.

De zwemkleding van MC2 Saint Barth voor kinderen is beroemd om zijn unieke stijl. Met speelse patronen, van tropische motieven tot leuke thema's, is er voor elk kind een perfecte zwembroek of bikini.

Het merk zet zich niet alleen in voor stijl, maar ook voor duurzaamheid. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat essentieel is voor kinderkleding. Bovendien is de kleding gemaakt met een focus op comfort, zodat kinderen vrij kunnen spelen en bewegen zonder beperkingen.

Zwemkleding voor kids

Dit is nog een sneak peak van wat dit toffe merk te bieden heeft voor kinderen. Binnenkort hebben we nog veel meer leuke items die je kunt scoren voor een dagje naar het strand, zonvakantie of een dagje naar het zwembad!

Naast dit merk, hebben we ook andere merken die de tofste zwemkleding voor kinderen hebben in de collectie. Denk aan de leukste zwembroeken van Iceberg of Stone Island voor jongens. Voor de meiden hebben we de leukste bikini’s van Palm Angels of Missoni! Naast zwemkleding voor kinderen, hebben we ook de leukste badpakjes voor baby’s.

Ontdek onze collectie op onze webshop, of kom snel langs in onze winkel in Rotterdam! We helpen je graag aan een Superstellar outfit.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties