New balance kids, dé sneakers van 2024

New balance kids, dé sneakers van 2024

Als het gaat om het vinden van de perfecte schoenen voor onze kinderen, willen we allemaal dat ze comfortabel, duurzaam, en stijlvol zijn. New Balance, een merk dat al jarenlang aan de top staat, biedt precies dat met hun New Balance Kids collectie. 

Waarom New Balance kids?

De laatste jaren heeft New Balance de harten van vele modeliefhebbers veroverd. Het merk had altijd al een populaire lijn, maar met de 530 en 550 collectie hebben ze een statement gemaakt in de sneakerwereld. 

Jong en oud is helemaal verliefd op deze collecties! De sneakers zijn helemaal van deze tijd. Grof, maar subtiel genoeg om te combineren met verschillende kledingstijlen. 

New Balance Kids, zijn ontworpen met het oog op de unieke behoeften van groeiende voeten. Ze bieden juiste ondersteuning en zijn gemaakt van ademende materialen die zich aanpassen aan de beweging van je kind, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten. Kinderen zijn altijd in beweging, en hun schoenen moeten veel kunnen verduren. New Balance Kids schoenen staan bekend om hun stevigheid en gaan lang mee, zelfs na ontelbare uren van rennen, springen en spelen.

New Balance 550 en 530 zijn dé sneakers van nu

In de dynamische wereld van kindersneakers stelen de New Balance 550 en 530 momenteel de show. Deze modellen zijn echt waar New Balance voor staat: een tijdloze stijl gecombineerd met comfort en duurzaamheid. De New Balance 550, met zijn retro basketbal-geïnspireerde design, en de 530, bekend om zijn opvallende jaren '90 look, zijn beide perfect voor kinderen die zowel op het speelveld als op school stijl willen uitstralen.

Sneakers zijn heel populair geworden in de afgelopen jaren. De modewereld verschuift zich namelijk steeds meer naar comfortabele stijlen. Waar dit vroeger vooral gericht was op classy chic, gaan we steeds meer naar een casual chic stijl. 

Het comfort van kinderen is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de voeten. Kindervoeten zijn namelijk constant in ontwikkeling en hebben daarom extra ondersteuning nodig. Met de New Balance kids sneakers weet je zeker dat je kind comfort aan haar of zijn voeten heeft!

Shop New Balance nu ook bij Superstellar!

Bij Superstellar hebben we sinds kort ook de geweldige collecties van New Balance voor kids! Denk hierbij aan de bekende 550 en 530 modellen die verkrijgbaar zijn tot en met maat 40! 

Weet je niet zo goed welke maat je nodig hebt voor je kind? Lees onze blog: Schoenmaat kind bepalen of bekijk onze maattabel!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties