Musthave baby accessoires voor onderweg

Musthave baby accessoires voor onderweg

Als ouder weet je uiteraard dat het leven met een baby vol verrassingen zit, vooral wanneer je onderweg bent. Of je nu een dagje uit gaat, op vakantie bent of gewoon boodschappen doet, het is essentieel om goed voorbereid te zijn. In deze blog kom je er achter wat musthave baby accessoires zijn die je onderweg niet kunt missen!

Luiertas als basis voor een dagje weg

Laten we beginnen met een luiertas en natuurlijk de inhoud daarvan. Want een luiertas is een absolute must voor elke ouder. Kies er een die zowel stijlvol als functioneel is. Met functioneel bedoelen we uiteraard voldoende vakjes. Op deze manier kun je genoeg baby accessoires meenemen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de luiertassen van Fendi, Chloé of Moncler.

Een prachtige luiertas is uiteraard niet het enige wat van belang is, de inhoud ervan is net zo belangrijk. Want wat voor baby accessoires mag je absoluut niet vergeten bij een dagje weg?

De naam luiertas verklapt het al, zorg er voor dat je altijd voldoende luiers mee hebt. Neem er een aantal extra mee voor onverwachte situaties. Hierbij mogen vochtige doekjes uiteraard ook niet ontbreken. Deze zijn een musthave voor het schoonmaken van handen, gezicht en billetjes.

Tijdens een dagje weg moet je je baby verschonen in openbare ruimtes. Een draagbaar verschoonmatje is daarom handig voor het verschonen van luiers. Met baby’s gebeuren er regelmatig ongelukjes. Hiervoor is het van groot belang dat je altijd een setje reservekleding meeneemt. 

Daarnaast is voeding natuurlijk ook van groot belang. Neem daarom melkvoeding, flesjes en/of borstvoeding spulletjes mee als je baby nog borst- of flesvoeding krijgt. Een flesje water is ook altijd handig. Dit kan van pas komen bij het mengen van poedermelk of gewoon om te drinken, zowel voor jezelf als voor je kleintje. Wanneer je baby al vaste voeding eet, zorg dan voor gezonde snacks of een klein potje babyvoeding.

Vul de tas nog aan met wat speelgoed, knuffels, mutsjes en spuugdoekjes om de dag mee door te komen. Wanneer het zonnetje schijnt is zonnebrandcrème uiteraard ook een musthave die je niet mag vergeten.

Kinderwagen als onderdeel van onmisbare baby accessoires

Een kinderwagen is uiteraard ook een onmisbaar item voor onderweg. Een kwalitatieve kinderwagen biedt niet alleen comfort voor je kleintje, maar maakt het ook gemakkelijker voor jou als ouder om te navigeren door verschillende omgevingen. Kies een model dat past bij jouw levensstijl. Veel moderne kinderwagens zijn uitgerust met handige functies zoals verstelbare zittingen, opbergruimte en eenvoudig inklapmechanisme, wat het dagelijks leven met een baby aanzienlijk vergemakkelijkt. Kijk hiervoor eens naar de prachtige kinderwagens van Fendi!

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle prachtige baby accessoires van Superstaller? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de items liever bewonderen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig bij ons langs in Rotterdam. Wie weet ga jij binnenkort ook goed voorbereid op stap tijdens een dagje weg.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties