• Stories

Met een jumpsuit is je outfit gelijk compleet!

Met een jumpsuit is je outfit gelijk compleet!

Houd je dochtertje van stijlvolle outfits? Dan is een jumpsuit een echte musthave! Je ziet dit geweldige item regelmatig voorbij komen in het straatbeeld, dat is natuurlijk niet voor niets. In deze blog kom je er achter wat een jumpsuit precies is en hoe je deze leuk kunt dragen.

Wat is een jumpsuit nou eigenlijk precies?

Een jumpsuit is een kledingstuk dat bestaat uit één stuk, een broek en top aan elkaar. Dit is natuurlijk ideaal want je outfit is gelijk compleet. Je hoeft niet na te denken welke top je op je broek gaat combineren of andersom. 

Je vindt een jumpsuit in allerlei verschillende stijlen. Daarom is er voor ieder meisje en gelegenheid wel een passend ontwerp te vinden. Denk aan korte of lange mouwen, rustige kleuren of juist felle kleuren, een heel subtiel ontwerp of juist een opvallend ontwerp met veel details. Voor welke gelegenheid je een jumpsuit kunt dragen is afhankelijk van de stijl. Er zijn jumpsuits te vinden voor speciale gelegenheden maar ook voor een casual dagje weg.

Regelmatig is een jumpsuit voorzien van een casual ontwerp. De meeste worden geproduceerd van luchtige stoffen en losse pasvormen waardoor het heel comfortabel dragen is. De combinatie van modieus en comfort is ideaal voor meisjes en daarom een echte musthave. 

Met een jumpsuit is je outfit natuurlijk gelijk compleet. Deze kun je nog wel leuk combineren met leuke accessoires en natuurlijk niet te vergeten een paar leuke schoenen. In de zomer kun je een jumpsuit mooi combineren met een slipper of sandaal. Natuurlijk kun je er ook een mooie sneaker onder dragen. Daarnaast kun je de outfit leuker maken door haaraccessoires of een tasje. Niet bij iedere jumpsuit, maar om veel jumpsuits kan een leuk riempje of ceintuurtje gedragen worden.

Een playsuit is een echte musthave voor de zomer

We weten nu natuurlijk wat een jumpsuit is, maar wat is dan een playsuit? Deze items hebben heel veel van elkaar weg. Het enige verschil is dat een playsuit een korte broek bevat en een jumpsuit een lange. Ook playsuits worden meestal gemaakt van luchtige materialen waardoor het een echte musthave is voor in de zomer. 

Een playsuit is te verkrijgen in allerlei kleuren en stijlen. Hierdoor is er ook voor ieder meisje en iedere gelegenheid weer een geschikte variant te vinden. Een playsuit is ook het ideale kledingstuk voor een dag naar school, maar ook voor een dag naar het strand. Je trekt hem namelijk makkelijk over je zwemkleding aan. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar prachtige jump- en playsuits van mooie merken? Dan ben je bij Superstellar helemaal aan het juiste adres. Bekijk het gemakkelijk in de webshop of kom gezellig langs in de winkel.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties