Meest populaire jongens schoenen van dit jaar

Meest populaire jongens schoenen van dit jaar

patriOf het nu gaat om een dag op school, een middag buitenspelen of een feestelijke gelegenheid, jongens hebben schoenen nodig die niet alleen comfortabel zijn, maar ook stijlvol en stevig. Dit jaar zien we een aantal opvallende trends op het gebied van jongens schoenen. Van sportieve sneakers tot stevige laarzen voor het koude en natte weer, er is voor elke jongen en elke gelegenheid wel een perfecte schoen te vinden. In deze blog laten we je de meest populaire jongensschoenen van dit jaar zien, die allemaal verkrijgbaar zijn bij Superstellar.

De sportiefste jongens schoenen

Sneakers zijn een absolute must-have voor jongens die altijd in beweging zijn. Dit jaar zien we vooral stoere en sportieve sneakers van topmerken zoals New Balance, Off-White en Fendi. Deze sneakers hebben een sportieve, maar toch stoere uitstraling en zijn perfect voor jongens die zowel op het schoolplein als tijdens buitenspelen willen shinen.

New Balance heeft veel sneakers met opvallende kleurencombinaties zoals rood, blauw en grijs. Off-White sneakers daarentegen zijn vaak te herkennen aan hun grafische prints en iconische logo´s, terwijl Fendi sneakers bekend staan om hun luxe uitstraling en unieke ontwerpen. Of je nu kiest voor felle kleuren of juist voor een meer neutrale tinten, bij Superstellar vind je een uitgebreide collectie jongens sneakers.

Deze sneakers zijn niet alleen stoer, maar ook veelzijdig te combineren. Denk aan een trendy jeans met een sweater van Fendi of een sportief jasje van Off-White om de look helemaal af te maken. Deze sneakers zijn perfect voor schooldagen, maar ook voor een middag buitenspelen of zelfs voor een kinderfeestje.

Stoere en stevige laarzen voor jongens

Als de herfst begint en het weer vaker gaat regenen, zijn stoere en stevige laarzen een must-have voor je zoontje. Deze laarzen houden niet alleen zijn voeten droog, maar bieden ook de nodige bescherming en warmte. Ideaal voor jongens die ervan houden om buiten te spelen, zelfs in de modder of regen.

Bij Superstellar vind je een grote collectie aan stevige jongenslaarzen die perfect zijn voor koude en natte dagen. Denk aan stoere, waterdichte laarzen in kleuren zoals zwart, donkerblauw en bruin, die gemakkelijk te combineren zijn met een spijkerbroek en een stoere jas. Voeg er een warme trui aan toe en je zoontje is helemaal klaar voor een dag vol avontuur, zelfs als het buiten nat en modderig is.

Warme jongens schoenen met bont

Wanneer de winter echt toeslaat, zijn laarzen en schoenen met bont natuurlijk onmisbaar. Merken zoals UGG hebben perfecte warme laarzen en schoenen die ervoor zorgen dat de voetjes van je zoon zelfs in de koudste maanden lekker warm blijven. Deze laarzen zijn er in verschillende modellen, van lage tot hoge varianten en ze zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals bruin, zwart en beige.

UGG´s bieden niet alleen warmte en comfort, ze zijn ook nog eens super stijlvol. Ze kunnen perfect worden gecombineerd met een warme winterjas met bijpassende handschoenen en een sjaal. Zo blijft je zoon niet alleen warm, maar ziet hij er ook nog eens fantastisch uit tijdens de winterse dagen.

Bij Superstellar hebben we voor elk seizoen en elke gelegenheid de juiste schoenen voor je zoon. Van sportieve sneakers voor het hele jaar door, tot stevige laarzen voor de regenachtige herfst en bontlaarzen voor de wintermaanden. Onze uitgebreide collectie biedt schoenen van de beste merken, zodat je zeker weet dat je altijd kwaliteit in huis haalt. Bezoek onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam en laat je zoontje stralen met de schoenen van Superstellar!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties